Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hihi nie ma z tym problemówNesia - dobre z tymi gumami. A nie ma po tym biegunki? Bo gumy chyba Aspartam zawierają, i w dużych ilościach mogą "pogonić"?
Udanego wieczorku alkoholowegowitam
usypiam na stojąco - jakiś śpiący ten dzieńzaraz kawka jak tylko położę małą do spania
dziś u mnie popijawa na całego - wieczorem sąsiadka i szwagierka będziemy się alkoholizować
lecę dać małej drugie śniadanie
miłego dzionka![]()
Zdrówka dla Dominisi!Czeeeeśc! Wieki mnie nie było a co najmniej 1,5 tyg!
A nie było mnie bo zasuwaliśmy na działce. z braku możliwości wykańczania wnętrz przenieśliśmy się na zewnętrzabyło wyrównywanie działki, nawożenie ziemi. powstał ogródek warzywny i kącik z truskawkami. Wymieniliśmy też tuje uschnięte w żywopłocie i zrobiliśy pergolę dla winogron. Mnóstwo jeszcze pracy przed nami ale sporo już zrobione jednak i zaczęło wyglądać jak otoczenie domu a nie plac budowy![]()
![]()
Dominika mi coś gorączkuje od niedzieli - bez dodatkowych objawów więc czekam do jutra czy przejdzie czy jakaś wysypka się nie pojawi, bo wszystko wskazuje na wirusówkę...
Uściski dla Was i dla dzieciaczków!!!
Buziak dla Radzia! A Ty odpoczywaj i regeneruj siły na godzinę 0Witajcie wieczornie :-)
Ja już po wizycie. Mały przystopował z przybieraniem na wadze co mnie cieszy. Teraz ma 2700g. Szyjka miękka i mam nakaz jechać do szpitala jak tylko pojawią się pierwsze skurcze. Następna wizyta za 2 tyg. Teraz lecze mojego paciorkowca. Ot tyle.
Franio właśnie drzemkuje a ja niestety bez kawki bo całe mleko wykorzystałam wczoraj wieczorem do babeczek - no nic...
W ogóle muszę się pochwalić jaki mój Franulek jest już roztropny:-)Wczoraj wieczorkiem już jak dochodziła pora kąpieli zasiadł pod drzwiami do łazienki i zaczął się rozbierać - zdjął spodenki i nawet body próbował rozpiąć
A po kąpieli i po kaszce podreptał do sypialni wlazł na łóżko, usiadł na jego środku i nawoływał M (bo ja z nim byłam)co by przyszedł go utulić i jak M już przyszedł to Franio zaraz się ułożył wygodnie i zasnął
jedno przebudzenie koło północy i spanie do 7:20. katar jest, ale wyciągamy! w nocy prawie nie kaszlała (odpukać!) Ol też sama odrzuciła butlę w nocy :-) rozcienczanie mleka się sprawdziło :-)