reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mrozik matko co za znieczulica :(

ramari jak wyniki - na pewno dobre. kciuki zaciśnięte &&&

a u mnie dziś dzień wariata :( mała co chwila histeria -teraz siedzi w łóżeczku i coś dłubie w ścianie. zajęła się na chwilę jak pakowałam w woreczki jedzenie dla psa na wyjazd- ja pakowałam ona wywalała -zajęło nam to 90 min zamiast 30 :(
pogoda do d... zimno, leje okropny deszcz - więc uziemieni jesteśmy w domu.
na dodatek mam okropnego lenia i nic mi się nie chce:(
ogólnie dziś wszystko jest do bani- ja chcę już wakacje !!!!!!

miłego dzionka życzę :)

reklama
heronek,ionka dobrze ze tylko na guzach sie skonczyło!
ramari i jak wyniki?,zdróweczka zycze!
Moni to sie nacierpiała Olenka!
mrozik co za ludzi szkoda gadac!

Witam sie:)

Bartus sie zbudził spał 2 godzinki,jeszcze mi troszkie kaszle od czasu do czasu chrypke tez ma ale ogólnie jest ok,oby całkiem wyzdrowiał.W nocy zbudził sie z płaczem na mleczko i tak mocko charczał dalej sie inhalujemy.Pogoda do d...i w domu siedzimy.

Miłego dnia:)

dzień dobry :)
dziwna pogoda u nas - raz zachmurane jakby miało padać a raz piękne słońce . mała już biega po tarasie - może dziś będzie lepsza niż wczoraj :)
dziś muszę ostatnie zakupy przed wyjazdem robić - popołudniu z teściową jadę. a jutro już pakowanie - jak ja tego nie cierpię :(
miłego dzionka życzę :)

ramari jak tam wyniki Radzia?

Dzień dobry:)

Moje dziecię śpi dopiero 40 minut a już słysze jakieś pomruki:/ mam nadzieje że sie jeszcze nie budzi !
Pogoda u nas taka sama jak u Polusi :):) da sie przeżyć, oby tylko nie padało. My sie jutro zaczynamy pakować, bo na długi weekend jedziemy do rodziców :):) A Wy dziewczynki jakie macie plany weekendowe:)??

mrozik fajnie brzmią wasze plany wakacyjne, a to organizowana wycieczka bedzie?? możesz przesłac mi linka ? bo ja cały czas sie zastanawiam gdzie by tu pojechac:):)
myszowata tak tak akcji trzymania za palec ciąg dalszy, tzn jeśli sobie upatrzy cos ciekawego (np. samochód) to sie puszcza i pędzi sam, ale tak to tylko idzie za paluszek

mój plan na weekend to fryzjer. chociaż widzę już, jak leje, a chciałam w końcu SAMA polazić po sklepach... moja kumpela niedługo rodzi, więc mam ochotę jakies maleńkie ciuszki kupić :-) chociaż zastanawiam się jeszcze nad prezentem czysto praktycznym typu wielka paczka pieluch itp. ile w Pl kosztują pieluchy??

a noc była wspaniała :-) co prawda o 23:50!!!!!!!!!!!!! ten dureń sąsiad gazował swój samochód na całe osiedle, więc Ol zerwała się z krzykiem (mam ochotę idiotę zabić!!!!!! :wściekła/y:) ale za to później spała do 5:55 sama, a potem jeszcze ze mną do 9:20! także jesteśmy wyspane, jak nie wiem ;-)

pogoda do de, już przed chwilą lało jak z cebra, więc lipa.

Hej!

Witam się w pierwszy dzień lata!Jak przystało na tę porę roku mamy słońce!:-)Francio dziwnie nie chciał pójść na drzemkę zgodnie codziennym rytmem dnia ok 10-10.30...Zasnął dopiero o 11.50 i to też nie bez walki...nie wiem co mu się stało...Wstał dziś o 7.10, normalnie śpi mi teraz tak do 6.40-6.50, ale nie sądzę co by to 20-30min snu więcej sprawiło, aż taką różnicę w tej drzemce...hmm...No nic zobaczymy ile pośpi...
ionka pieluchy kupuję za 48zł, chyba, że jest jakaś promocja - najtaniej wówczas udało mi się kupić za 39,99zł, ale powiem Ci, że to 48zł to jest cena i tak okazyjna, u nas w marketach kosztują nawet 52-55zł. Ostatnio widziałam fajny zestaw dla noworodka tj 2 paczki huggies 1 lub 2 i 2 paczki chusteczek za 99zł o ile dobrze pamiętam...A i zazdroszczę spanka do 9!
kalisa na weekend miałam jechać z rodzicami na działkę, ale już wiem, że jeśli pojadę to dopiero w piątek bo rodzice mają jeszcze tam masę sprzątania po rozbudowie, a i co do piątku pewna nie jestem bo zapowiadają koszmarną pogodę, jak mam siedzieć w 4 ścianach to wolę w mieście...Udanego wyjzadu Wam życzę!
polusia też nie lubię się pakować!A już za tydzień mnie to czeka!
ramari jak tam wyniki Radka?
Miłego dzionka:-)

Witajcie:)

U nas nocka ok,Bartus spał do cała noc do 7 teraz ma drzemke.Dałam mu ten zyrtec 10 kropli na noc.Pogoda ładna ale wietrznie i siedzimy w domu.Mam mojej siostry dziciaki na jakies 3 godziny jedzie po swojego m na lotniska i zakupy robią.Bartusiowi ładnie juz idzie chodzenie przy meblach jest go wszedzie.W długi weekend siedzimy w domu.

Miłego dnia:)

Hej Dziewczynki :-)
Dziękujemy za kciuki.
Wyniki są lepsze, ale trzeba było wprowadzić nowy antybiotyk, bo ta bakteria co się wyhodowała w posiewie jest średnio wrażliwa na antybiotyk, który braliśmy i tylko uśpiłby ją a potem byłby nawrót choroby. Radzio jest biedny- do czwartku musi brać 2 antybiotyki ten stary i nowy, a potem już tylko ten nowy. Widać, że boli go brzuszek :-( Nie gniewajcie się na mnie jak nie będę się odzywać przez pare dni. Musze troche dopieścić dzieciaki, a szczególnie mojego chorowitka. Tak mi przykro jak na niego patrze. Taki malusi a już chory :-(
Buziaki dla Was i maluchów!

reklama
ramari, biedulek z Radzia :-( mam nadzieję, ze mu raz-dwa przejdzie po tym nowym antybiotyku!

madzia, brawa dla Bartka! :-)

myszowata, dzięki :-) tak właśnie sobie myślę, że kupię dla dzidziusia jakieś ubranko- ale też stawiam na praktyczność, więc będzie pewnie 7miopak pajaców i body, a w Pl dokupię pieluchy. z własnego doświadczenia wiem, że te wszystkie piekne ubranka na samym początku i tak zalegają w szafie, a body i pajace ida jak woda :-) zresztą pewnie i tak babcie i ciocie pokupują te wyjściowe ciuszki ;-)

byłyśmy z Olą na podwórku, co chwila lało, ale moje dziecko miało radochę w deszczu :-D szkoda tylko, że nie mamy kaloszy, no ale to do nadrobienia. niestety to ciekawskie stworzenie zainteresowało się tym, czym nie można, a mianowicie gniazdem jaskółek- wyobraźcie sobie, co było POD NIM. no i teraz robię pranie, jak mi dziecko usiadło!! w to g*** ...

obiad się gotuje, dzis gulasz ze schabu. dam jeszcze paprykę, będzie a'la węgierski, hehe ;-)

Do góry