reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ionka gratki!!! Teraz już możesz się cieszyć spokojem.
mrozik super, że małą takudało się "przeprogramować" :-)
Madzia zdrówka dla Bartusia!

Dzisiaj u Przemka wyszła wysypka na pleckach. Takie malutkie kropeczki i nie wiem czy to jednak nie trzydniówka :eek:

reklama
Witam:)

My po lekarzu Bartus ma drzemke.Osłuchowo Bartus jest czysty tylko ma lekko rozpulchnione i czerwone gardełko i mamy 2 razy sie inhalowac pulmicortem i 3 razy mam dawac syropek pulneo.Ciesze sie bardzo ze to nic złego i siedzimy w domku.Oby teraz to pomogło i Bartus wyzdrowiał.Pogoda wietrzna brzydka deszczowa.

Miłego dnia:)

Witajcie :)

W końcu u siebie.... niby byłam u rodziców, wiec jakby nie patrzyć też u siebie, ale te lata mieszkania samemu spowodowały, że czułam sie jak gość:) nie gotowałam, nie sprzatałam ... normalnie wakacje :):) Pogoda niestety sie nie udała, wiec jaka biała pojechałam, taka biała wróciłam :/:/ Filipo tam tak udoskonalił chodzenie, że teraz jestem mu już prawie nie potrzebna ( no może jeszcze do nakarmienia i zmany pieluchy sie przydaje) poza tym idzie gdzie chce, bierze co chce....
Dopiero co wyszła mu dolna dwójka, a już przebija sie czwórka i to chyba nie jedna, wiec zęby troche dają popalić, ale jako tako to znosi.
Ja po mału wracam do codziennego rytmu dnia, bo tam troszke nam sie rozregulował.
Na teraz to tyle bo moja Gadzina sie budzi... mam nadzieje, że u Was wszystko w porządku :)

hej :-)
kalisa witaj! Mam nadzieje, że odpoczęłaś troszeczkę.
madzia oby Bartusiowi szybko przeszło!

My dzisiaj zaliczyliśmy lekarkę. Byłam sama z chłopakami i dałam rade :-)
Przemek już lepiej z gardłem, a ta wysypka to chyba jednak nie od trzydniówki. Jeszcze do piątku ma brać antybiotyk. Radek waży już 3920g (przy urodzeniu 3200, a spadł do 2960) i ma po 38 cm w główce i kalcie :-) Ogólnie wszystko dobrze i za tydzień się szczepimy.
Cieszę się, bo mały ładnie rośnie na cycusiu. Aha ale, żeby nie było tak pięknie to zapomniałam się zapytać o moje gardło, bo też mnie boli.

kalisa witaj :-)
ramari, dzielna kobito :-) ja czasem z jednym szaleję i nie wiem, za co sie złapać.

u nas przygotowania do podróży. masakra, jak mnie to stresuje :-(
żebym jeszcze chociaz schudła z tych nerwów, to byłby jakiś pożytek, a tu nic :-(

ionka- zazdroszcze ;) ja juz wiem ze 22 lipca i mam mega stresa a do łba nic nie wchodzi ;(
Do tego ALan zajmuje mi prawie caly dzien i nie bardzo jest kiedy czytac ;(
Zycze udanej podrozy , u mnie jak dobrze pojdzie to na poczatek sierpnia gdzies sie wypuscimy i M stwierdzil ze nad morze z naszym malym nie da rady bo za daleko i chyba wyjda gory ;)

Sezon urlopowy i cisza tu jak makiem zasiał

Pogoda u nas depresyjna :/:/ od samego rana nie pada a leje, w mieszkaniu ciemno :/ już mam dosyć tej pogody i wyczekuje jakiś promieni słonecznych, które dodadzą mi sił witalnych!
Nawet obiadu nie chce mi sie robić, wiec wymyśliłam ryż z jabłkami, żeby szybko było :)

ramari odpoczęłam i przy okazji sie nagadałam heheh bo miałam cały czas mame koło siebie :):)
ionka a kiedy lecicie?? Ola już zaprawiona w bojach, wiec to dla niej nie bedzie nowość :):)

Witam się!
Kalisa chyba zacytuję twój post bo napisałaś dokładnie to co miałam napisać ja:) U nas taka sama pogoda i taki sam nastrój:(
A tak w ogóle witaj:)
Ola dostaje wariacji w domu więc trochę spacerujemy ale zaraz jest mokra i trzeba wracać do domu z wrzaskiem:(
Miłego dnia kochane!

reklama
Witajcie:)

Pogoda do d... cały czas albo leje albo wieje mocno normalnie jesien niby ma byc upalnie od10 lipca ale ja juz im niewieze w te pogody.Bartus ma drzemke a ja pije kawke.Nocka ok spalismy do 7 Bartus przepół nocy spał na brzuszku fajnie sie patrzało jak słodko lula.Ze zdrówkem jest lepiej u syncia.

Miłego dnia:)

Do góry