Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak dawno sie tym nie zajmowałam
:-) taka zaniedbana się czuję jak nie mam ładnych pazurków
:-)
jutro jak beda sie tak tlukli i bedzie piekna pogoda biore kartke olowek i bede rysowac co tam ciekawego zobacze ;-) dolacze kilka prac do mojej strony :-) Softbutterfly Site to jak ktos ma ochote zagladnac ;-)
pewnie i tak bedzie na odwrot 
ja w pierwszej ciąży używałam Musteli. Inny krem na brzuszek a inny na piersi. Nie zrobiły mi sie roztępy mimo że ponad 30 kg przytyłam. Ważne jest jednak zeby systematycznie sparowac i dobrze wcierac ten krem - wmasowywać. Ale nie wiem jak jest z tymi kremami u kobiet "leżących". Jak miałm ciąże zagrożoną, to nie bardzo mi pozwolił gin smarować, że to podobno taki "masaż" brzuszka jest nie wskazany. Jak byłam w szpitalu pod koniec ciąży - jakoś w 30 tygodniu, to mnie lekarka na obchodzie opierniczyła nawet za to że trzymam rękę na brzuchu, że to może wywołać skurcze i przedwczesny poród w moim przypadku![]()
a potem juz nie moglam . 
Zdolniacha jestes!!!

Niezłe połączenie smaków, co nie??;-) Ciekawe czy mąż bedzie zadowolony z takiej kolacji;-)
To dawaj linka, tez obejrzę
:-)
i to jedne male kolo siebie na jednym udzie od pachwiny i na drugim razem 5 jest hehe ;-) moja mama zadnego rozstepa a ja chyba bede miala ale wbijam pozniej bede sie martwic