Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ionka - cale zjadlo czy tylko jedna kartke????![]()

Kurcze wiecie ze ja nigdy nei czyatalm ulotek do tych kremow. Ja poprostu smaruje, nawet nie wpdalam ze one moga byc od ktoregos miesiaca.

Jeju, dzisiaj po raz pierwszy od początku ciązy, cały czas bym coś jadła, normalnie szoknie mogę się powstrzymać, RATUNKU
martwić się bedziemy potem ;-)kurcze dziewczyny pobolewa mnie podbrzusze.. czuje takie napiecie w brzuchu nawet jak siadam.. wzielam nospe. mam nadzieje ze sie objadlam czegos (prawie kilo kapusty kiszonej) i mam wzdecia. ehhh...
wczoraj najadłam się gruszek i myślałam, że padnę potem!
także na razie z bólem serca je ograniczyłam... 
Dziewczyny, kurcze może to głupie ale nie wiem jak ginowi powiedzieć że chciałabym L4 od listopada... nic mi nie dolega, a chciałabym trochę pobyć z moim bąblem bo jak się maleństwo urodzi to będę mieć już o wiele mniej czasu dla niego...

Z przyjmowaniem do zlobka decyduje kolejnosc zgloszen ale i musza byc spelnione inne warunki - miejsce zameldowania w danym miescie i inne (nie wiem jakie). Co do pracy obydwojga rodzicow to nie jestem pewna czy jest to wymog bo kolezanka ktora ma corke w zlobku opowiadala ze sa matki, ktore siedza w domu z jedny mdziekciem (niemowlakiem) a starsze (2-letnie mniej wiecej) oddaja do zlobka. Albo matki, ktore w wakacje oddawaly dziecko do zlobka na pol dnia a same szly na plaze![]()

missiiss1301 super zdjęcia i szkiceswoją drogą też szkicuję
jutro postaram się wkleić portret Dawidka
Eh dzisiaj mam kiepski dzień, poparzyłam se dwie nogi wrzątkiem, wylałam gorącą herbatę, zrobiły się bąble i skóra skurczyła, mam nadzieję, że szybko przestanie boleć.
Miłej nocki życzę!
Witajcie.Wlasnie sie dowiedzialam ze moja kuzynka ktora jest dla mnie jak siostra bo mieszkalysmy w jednym domu od urodzenia jest wreszcie w ciazy.Tak dlugo sie starali.Strasznie sie ciesze,szkoda ze ona w Polsce a ja tu.Termin ma na maj wiec nie duza roznica.Chyba mi pozazdroscila.Ale ja mialam przeczucia.Bo ja jak w niedziele z nia rozmawialam to mialam sie jej zapytac czy nie jest w ciazy,ale nie chcialam jej przykrosci sprawic jakby nie,a dzis taka wiadomosc.I'M HAPPY.
Polec jej BB;-):-)dla mnie to nie dziwne ze zapisuje sie dzieko do zloba w 4 miesiacu... np u mnie w rodzinnym miescie malym od razu mowie gdzie babyboom nastapil trzeba poltora roku wczesniej zapisac i chodza mamy w poczatku ciazy zapisywac a jak tutaj jest tegonie wiem bede musiala sie dowiedziec

super wiadomość, gratulujemy :-) będziecie mogły się razem wspierać, nawet jak dzieli Was spora odległośćWitajcie.Wlasnie sie dowiedzialam ze moja kuzynka ktora jest dla mnie jak siostra bo mieszkalysmy w jednym domu od urodzenia jest wreszcie w ciazy.Tak dlugo sie starali.Strasznie sie ciesze,szkoda ze ona w Polsce a ja tu.Termin ma na maj wiec nie duza roznica.Chyba mi pozazdroscila.Ale ja mialam przeczucia.Bo ja jak w niedziele z nia rozmawialam to mialam sie jej zapytac czy nie jest w ciazy,ale nie chcialam jej przykrosci sprawic jakby nie,a dzis taka wiadomosc.I'M HAPPY.

:-(
) od samego początku smaruję się oliwką, bo wiele kobiet mi mówiło, że nic tak nie działa skutecznie, a kremy może są ok, ale nie dla kogoś, kto jak ja, może mieć z tym poważne problemy
więc od tego czasu smaruję się już od dekoltu po koniec brzucha
oliwka jest super wydajna i w miarę tania, jedyny minus, że trzeba uważać z ubraniem, by go nie natłuścić, ale mam już wprawę i swoje sposoby ;-)