Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja siedze sobie teraz u tesciowki i nie wychodze jak na razie nigdzie :-)NO TO CHYBA MAMY REMIS BO U MNIE TEZ SYNEK NA 100% !!!!Więc chyba 17 chłopców na 17 dziewczynek na razieBylismy dzisiaj rodzinnie na USG i lekarz oświdczył mojej córci ze bedzie miała braciszka. JAjeczka i siusiak baaaardzo wyraźne hehehe
Julcia orzekła od razu ze jak brat to bedzie Wiktor
To imię jej przedszkolnej miłości
Aha-maleństwo waży 514 g. Wow! Nie spodziewałam się ze aż tyle i z usg termin wychodzi ok. tydzień wcześnijej bo na 8 marca.
Ale jestem happy!!!!![]()
Dziewczyny gratulacje chłopaczkówTo już przewaga chłopców. U mnie w brzuchu siedzi chłopak. Wszystko ok, waży ok 450 g. Także chłopcy górą, póki coDowód w załącznikach
Zdaje się, że Feminatal ma skuteczny marketing, bo wszyscy lekarze go polecają. Ja mam nawet kartę ciąży z reklamą Feminatalu.
HahhaNa mojej karcie też jest reklama feminatalu![]()
Ja miałam taką wydzieline, śluzik taki, dużo tego było. Nie przejmuj się, ale jak masz brązowy lub jakiś taki w tym kolorze to lepiej skonsultuj z lekarzem. Ja teraz mam go juz ciut mniej.a.. dziewczyny mam pytanie, czy Wy tez macie obfitą wydzieline z pochwy?
ja mam non stop mokro...

kur...a a tyle za krople glupie poszlo no :-(