silvii28
Fanka BB :)
Oj Marta, przykro mi bardzo
może zrób tak jak radzą dziewczyny i leć na betę, wtedy będziesz miała 100% pewności
może zrób tak jak radzą dziewczyny i leć na betę, wtedy będziesz miała 100% pewnościDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może zrób tak jak radzą dziewczyny i leć na betę, wtedy będziesz miała 100% pewności

ja jak tylko wyjde z usg i lekarz mowi ze wszystko ok to ciesze sie a wieczorem albo na nastepny dzien z now mysle czy aby wszystk w porzadku z moim dzidziem czy aby nic przez noc mu sie nie stalo:-) dzisiaj ide na 17.30 do lekarza i tez mam chlernego pietra... brzuch mnie pobolewal tak to 6/7 tyg. potem przestal... plamienia tez mialam i to czasem czerwone czasem brazowe dali duphaston i jest ok... ale obawy zawsze sa