reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Myślę, że niestety się nie da, wszędzie są prognozy, wnerwiające jest to, płacisz a później jak ci przyjdzie wyrównanie 400 zl zapłacić to dopiero szok, ale jest inne rozwiązanie, wstawienie licznika na prąd, gdzie się "wykupuję prąd" i wykupujesz sobie za ile chcesz prądu i używasz go, nie wiem czy wstawienie jest bezpłatne
Watpię zeby bezpłatne było :no: I chyba faktycznie nie da się tak zeby same faktury przychodziły bo wtedy co miesiac ktos z zakładu energetycznego musiałby spisywac stan licznika a tak przyjezdzaja raz na pól roku. Ale jest na to sposób- mnie jak przychodzi prognoza to płace od razu za pół roku i najwyzej z nastepna płace wyrównanie (choc u mnie to raczej nadpałty sa bo tak jakoś prognozy ustalili :confused2:)
A jesli nie chcesz płacic od razu to płać co miesiac z nadwyzka, najlepiej okragła kwote coby pozniej łatwiej było kontrolowac. Pieniadze nie zgina bo ida na Twój rachunek a jak bedzie nadpłata po pół roku to oni to wyszczególnia na nastepnej fakturze.

ja nie mam siły przed świętami wytaczać awantury zakładowi energetycznemu - niech spadają na bambus i wypchają się tymi 90 zł
Nie musisz sie awanturowac a nawet nie powinnas. Takie sprawy zawsze tylko oficjalnie i na pismie- tak samo musza odpowiedziec. Wierz mi, że to najskuteczniejszy sposób :happy:

Witam wszystkie Marcóweczki

Jestem u Was zupełnie nowa, nawet nic nie doczytałam bo produkcja naprawde imponujaca.
Mam termin na 23.03 i pod serduszkiem rosnie maly Franek. Chcialam zapytac czy przyjmiecie mnie do swojego grona Marcóweczek???
Wcześniej sie nie odzywałam bo nie chciałam zapeszać. Juz mam na swoim koncie dwa Aniołki. dzisiaj stwierdziłam, że dosyc tego dobrego i przełamalam sie żeby do Was napisać.

Pozdrawiam, Agata
Witamy, witamy i zapraszamy do rozmowy:-)

Witam Brzuchatki!
Ja właśnie niedawno wróciłam od lekarza :-) Z Dzidzią wszystko oki glukoza też bardzo dobrze wypadła, a troszke sie o nią martwiłam bo na poprzedniej wizycie przybyło mi 6kg, a dziś 3kg czyli w sumie mamy już na plusie 15kg :-)
A najważniejsze to to, że od dziś jestem na zwolnieniu <jupi>

Super, że z dzidzią oki:tak: No to teraz jak masz zwolnienie to będziesz częściej zaglądac:tak:
A ja zapraszam do tworzenia kartek świątecznych :) To mój synio :)
BoboVita - Świąteczna Kartka Bożonarodzeniowa
Super kartka i świetny synuś:tak::-)

A ja już po malutkich żywieniowych zakupkach:) Opędzlowałam już 1,5kg mandarynek i na sucho zjadłam parę kulek cheerios:-D teraz popijam sobie soczek marchewkowy:)
Na obiadek dziś dla M są pyzy z miąskiem i cebulka na wierzch smażona a ja już się tak obżarłam, że kanapeczki mi wystarczą:tak:

UUUUUUUUUuuuffffffffffffffffff ale ulga hehe
zadzwonilam do wydzialu komunikacji w sprawie moich papierow co do prawa jazdy bo w necie tak jakby ich jeszcze nie bylo...no i papiery sa na szczescie u nich....bo juz z tego wszystkiego 100 razy na kartke patrzalam czy napewno zdałam hehe no i w przyszlym tygodniu prawko bedzie:D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cczaroline85- Ty to aparatka jestes!!!!!! hehe swietne zdjecie a raczej ruszająca sie kartka :):):)

Agniesiak85 Tak teraz zdecydowanie będę częściej tu zaglądać, bo wcześniej to na wszystko brakowało czasu :wściekła/y:

Ja właśnie zjadłam obidek i jestem taka napchana że zaraz chyba pęknę. A od jutra zaczynam generalne porządki, bo mieszkanko troszkę zapuszczone:zawstydzona/y:

Dziewczynki Wam też dokucza ten ból kręgosłupa, bo mi ciągle dziś w sumie nic takiego nie robiłam a tak mnie lewy pośladek boli że oj:confused2:

reklama
agi28 witaj:)
mag ale miałąś przejścia. Ja to nie wiem co to sa te prognozy, ale u mnie, mieszkam w domku jednorodzinnym, co 4 miesiące przychodzi facet z elektrowni i spisuje licznik, i daje nam wydruk, ile zurzyliśmy energii, ile kosztuje no i ile do zapłaty, i mamy do zapłaty zawsze w dwóch ratach. No ale jak mieszkacie w blokach to pewnie jest inaczej. Teraz będzie chodził w grudniu, więc przed świętami będziemy mieli jeszcze opłacić prąd:(

Do góry