reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
No i to najlepszy sposóbzdecydowalam, ze pojade do Smyka do Warszawy podotykam tysiace wozkow, narobie sobie jeszcze wiekszego metliku w glowie, ale przynajmniej nie bede miala niewiadomych.
I wtedy wybiore wozek. ;-)

Miłego wylegiwania się;-):-)Ok dziewczynki spadam szykowac obiadek, i odpoczywac bo troche sie nasprzatalam dzisiajDo jutra brzuszki kochane papa :*
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ide oblukac co maja dobrego w sklepie i poszukam mandarynek:-)
Młoda mamuśka:)
Widzę,że nie tylko ja miałam wczoraj małe spięcie z mężem
Na szczęście przed snem wtuliłam się w jego ramiona i powiedziałam co czuję...a ostatnio odniosłam wrażenie,że tylko ja myślę o dziecku i zamartwiam się czy zdążymy na czas ze wszystkim.M zrozumiał i gdy położył dłoń na moim brzuchu to maleństwo się poruszyło...a chwilę przed tym powiedziałam,że martwię się,bo od południa się nie ruszało...chyba wyczuło,że to tato

Na szczęście przed snem wtuliłam się w jego ramiona i powiedziałam co czuję...a ostatnio odniosłam wrażenie,że tylko ja myślę o dziecku i zamartwiam się czy zdążymy na czas ze wszystkim.M zrozumiał i gdy położył dłoń na moim brzuchu to maleństwo się poruszyło...a chwilę przed tym powiedziałam,że martwię się,bo od południa się nie ruszało...chyba wyczuło,że to tato

blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A jesteś pewna, że w Smyku są tysiące wózków? U nas w Smykach chyba w ogóle ich nie ma...zdecydowalam, ze pojade do Smyka do Warszawy podotykam tysiace wozkow, narobie sobie jeszcze wiekszego metliku w glowie, ale przynajmniej nie bede miala niewiadomych.
I wtedy wybiore wozek. ;-)
tak na sekundke tylko!!! dzien dobry wszystkim brzuchatkom
) ja juz po ciescie z kawka oczywicie
a teraz biegne z julkiem na szczepienie..matko ostatnie bylo chyba jak mial ok 2 latka..nigdy nie plakal nawet jak bym miesieczna dzidzia..ale teraz ze swoja swiadomoscia to sie martwie czy mi nie ucieknie stamtad
)) no zobaczymy..trzymajcie kciuki..nie znosze jak mi dziecko kłują
buuuziaki
p.s. Ccaroline świetna kartka, porozsyłałam rodzinie tez z moim tańczącym Julkiem:-)

buuuziaki
p.s. Ccaroline świetna kartka, porozsyłałam rodzinie tez z moim tańczącym Julkiem:-)
moniSkaBe
moj szkrab tez jakis malo ruchliwy od wczoraj. cos tam delikatnie puka.. ale delikatnie.
a teraz jeszcze polazilam po miescie i wcale sie dobrze nie czuje. A mowią, ze ruch w ciazy wskazany.
a teraz jeszcze polazilam po miescie i wcale sie dobrze nie czuje. A mowią, ze ruch w ciazy wskazany.

A jesteś pewna, że w Smyku są tysiące wózków? U nas w Smykach chyba w ogóle ich nie ma...
u nas to samo..same zabawki, ubranka..jakies tam chodziki lezaczki i materiały pielegnacyjne ale wózków nigdy nie było
moniSkaBe
A jesteś pewna, że w Smyku są tysiące wózków? U nas w Smykach chyba w ogóle ich nie ma...
kiedys bylam w Centrum Jupiter w Warszawie w Jysku i przy okazji (jak jeszcze nie bylam w ciazy) popatrzylam sobie na wozki. Były.
no chyba, ze to nie był Smyk

reklama
Ja tez mam termin na 01.03.2010 i tez kompletnie mi sie nie spieszy.
Zreszta tak naprawde to zostal juz tylko grudzien i styczen, w lutym to juz bede sie zapewne tak toczyc ze tylko bede na porod czekac. Mam wielka nadzieje ze tak jak z Bartkiem urodze z tydzien wczesniej, najgorsze sa te ostatnie dni przed porodem, a jak juz sie przenosi to wogole makabra.
Tak swoja droga to moj Syn jest z 25.02 wiec moze na urodziny dostac siostre ;-) ( zapewne wolaby bum buma hehe )
Zreszta tak naprawde to zostal juz tylko grudzien i styczen, w lutym to juz bede sie zapewne tak toczyc ze tylko bede na porod czekac. Mam wielka nadzieje ze tak jak z Bartkiem urodze z tydzien wczesniej, najgorsze sa te ostatnie dni przed porodem, a jak juz sie przenosi to wogole makabra.
Tak swoja droga to moj Syn jest z 25.02 wiec moze na urodziny dostac siostre ;-) ( zapewne wolaby bum buma hehe )