reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
zdecydowalam, ze pojade do Smyka do Warszawy podotykam tysiace wozkow, narobie sobie jeszcze wiekszego metliku w glowie, ale przynajmniej nie bede miala niewiadomych.
I wtedy wybiore wozek. ;-)
No i to najlepszy sposób:tak::-)

Ok dziewczynki spadam szykowac obiadek, i odpoczywac bo troche sie nasprzatalam dzisiaj :tak: Do jutra brzuszki kochane papa :*
Miłego wylegiwania się;-):-)

Widzę,że nie tylko ja miałam wczoraj małe spięcie z mężem:sorry:
Na szczęście przed snem wtuliłam się w jego ramiona i powiedziałam co czuję...a ostatnio odniosłam wrażenie,że tylko ja myślę o dziecku i zamartwiam się czy zdążymy na czas ze wszystkim.M zrozumiał i gdy położył dłoń na moim brzuchu to maleństwo się poruszyło...a chwilę przed tym powiedziałam,że martwię się,bo od południa się nie ruszało...chyba wyczuło,że to tato:-D

tak na sekundke tylko!!! dzien dobry wszystkim brzuchatkom:)) ja juz po ciescie z kawka oczywicie;) a teraz biegne z julkiem na szczepienie..matko ostatnie bylo chyba jak mial ok 2 latka..nigdy nie plakal nawet jak bym miesieczna dzidzia..ale teraz ze swoja swiadomoscia to sie martwie czy mi nie ucieknie stamtad:))) no zobaczymy..trzymajcie kciuki..nie znosze jak mi dziecko kłują:no:

buuuziaki

p.s. Ccaroline świetna kartka, porozsyłałam rodzinie tez z moim tańczącym Julkiem:-)

moj szkrab tez jakis malo ruchliwy od wczoraj. cos tam delikatnie puka.. ale delikatnie.

a teraz jeszcze polazilam po miescie i wcale sie dobrze nie czuje. A mowią, ze ruch w ciazy wskazany.:eek:

reklama
Ja tez mam termin na 01.03.2010 i tez kompletnie mi sie nie spieszy.
Zreszta tak naprawde to zostal juz tylko grudzien i styczen, w lutym to juz bede sie zapewne tak toczyc ze tylko bede na porod czekac. Mam wielka nadzieje ze tak jak z Bartkiem urodze z tydzien wczesniej, najgorsze sa te ostatnie dni przed porodem, a jak juz sie przenosi to wogole makabra.

Tak swoja droga to moj Syn jest z 25.02 wiec moze na urodziny dostac siostre ;-) ( zapewne wolaby bum buma hehe )

Do góry