reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

iza rodzi! :szok: no chyba z zaskoczenia bo nic
nie pisala ze cos u niej sie dzialo...

czemu mnie tak nie chce zlapac...?:baffled:

no kingusia moze i ty sie juz dzis doczekasz:tak: powodzenia!!

reklama
z tego co pamiętam, Iza pisała, że ma regularne skurcze i że pojedzie na IP

u nas poprószył śnieg, a teraz słońce grzeje - w marcu, jak w garncu:-D

Dobry... kurcze nie radze sobie z tym nowym wygladem forum :baffled:
No dzisiaj hankok dał mi chwilke na napisanie wiec skonczyłam skrobac w temacie wspomnienia z porodówki.
Mag007 nie martw sie- jak tylko te rozpakowane sie ogarna to zaczna zagladac.Ja mam nadzieje ze juz bede mogla byc tu czesciej.

mcgosia nie martw sie- w trakcie porodu Twój chłopina bedzie tak przejety ze nie pomysli o papierosie. :-)

Z jednej strony wam zazdroszcze tego spokoju i "nudy" bo mnie w ciazy było dobrze ale z drugiej to nie chaciałabym jeszcze raz przechodzic przez pierwszy tydzien po porodzie heh "Lekka" dezorganizacja.

Ach czarnuszka nie martw wie tymi nogami. Ja myslalam ze nie bylam spuchnieta i te moje baleroniki zamiast nóg to dlatego zem przytyta. Ale z radoscia odkrylam podczas golenia ze znowu mam wciecia w kostkach i kolanach hehe :-D
Ide przewinac trutnia bo toto ciagle kupy wali i dupsko juz zaczerwienione :/ Cholera powiem Wam, że czuje sie czasami taka niedouczona bo czasami jedno wyklucza drugie i nie wiadomo jak obsługiwac tego małego smierdziucha.

z tego co pamiętam, Iza pisała, że ma regularne skurcze i że pojedzie na IP

u nas poprószył śnieg, a teraz słońce grzeje - w marcu, jak w garncu:-D

a no to widzisz nie zauwazylam nawet...
oj fajnie juz bedzie miec wyczekiwana dzidzie przy sobie:-)

i ramari tez rodzi huh ostro ostro
a ja ide sie polozyc z ksiazka bo juz wszystko porobilam i tylko jeszcze potem do sklepu na szybko skoczyc musze, piechota:szok: ale moze i dobrze bo moze dzidzior jak go troche przegonie zdecyduje sie w koncu wyjsc he he

tylko na razie to snieg zaczal padac i jest fatalnie:baffled:

Witam Kobietki!
Noc należala do tych gorszych. Powczorajszym badaniu wszystko mnie bolało. Jutro znowu KTG mam nadzieję ze tym razem mnie nie odeślą i że zrobią coś w kierunku przyjścia na świat naszego Kubusia :-) Wiadomości od Patinkikrk i Effy na odpowiednim wątku. Miłego dnia życzę.

reklama
no witam wreszcie sie i ja - zebyscie nie myslaly ze rodze albo cos w ty mstylu :-D
Kolezanka byla, potem robilam obiad i cal yczas sprzatam przekilinajac na czym swiat stoi bo moj malzonek to gnoj i syfiarz :wściekła/y: I jak mu zwrocilam uwage to jeszcze obrazony, a czy to tak iproblem rzeczy do zmywarki wlozyc??? :no:
No alen ie jest wart moich nerow...
Jeszcze a propos tego faceta, to do poprzedniego porodu mial zwykle ubranie - krotkei spodenki, T-shirta i nowiutkie sandaly - ubrania wyprasowane nawet (przez glupia zone :-D). Teraz cos wspomnial ze musi sobei przygotowac rzeczy do porodu wiec mu powiedzialam "to przygotuj" - znajac zycie to skonczy sie na ncizym i bedzie sie grzal w fizelinie ale dorbze mu tak :-p:-p

No wiec kroliczatko urodzila - super :-) A wczorja opisywala ze cos ja bierzE??? bo nei kojarze...

Widze ze piszecie o Izulce - lece czytac.

Milego dnia :-)

Do góry