reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
heloł,
u nas jakby sie przejaśnia, to idziemy na spacer, bo wczoraj tylko po zakupy i do domu.
dzis mała śmiała się w głos, jak mówiłam "a co tu sie dzieje, ojojoj" normalnie taka polewke z matki miała, że brzuszek jej skakał :-D

a mam pytanko...jak robicie herbatki i dziecko jej niewypije to wylewacie jak mleko mm czy mozna po paru godzinach pogrzac i dac znowu??

ja robie 2x dziennie, więc kazda stoi po 3-4 godziny. ale nie podgrzewam, tylko daję w temperaturze pokojowej.

mysmy kilka razy zaliczyli dłuższą podróż z O. najdłużej było 600km w obie strony, dziecko ok, tylko potówek na pleckach dostała od fotelika. grzeczna była, dopiero w domu pokazała, co myśli na ten temat ;-)

coś jeszcze chciałam napisać, ale O. ma czas na drzemkę i zaczyna mówić mi "memememe" co oznacza, że NATYCHMIAST ktoś ma przyjść ;-)

Witam sie w ten piękny słoneczny i upalny dzien.U nas nocka tez ok.Mały zasnoł przed 24 i wstał o 6.30,wypił mleko i pózniej sobie dzemnoł,wogóle ostatnio ma takie drzemki pół godzinnowe lub mniej.A gaworzyc cały dzien by przegadał,nawet lubi zaczepiac.Jutro mamy do kardiologa i ciekawe czy nam powie kiedy jest nastepna operacja,az sie boje.Słonecznego dnia Wam zycze.

Dzien Dobry!
W koncu maly spi, a ja mam czas dla siebie...uffff....Wczoraj byla masakra, plakal non stop, nie chcial jesc, mial lekko podwyzszona temperaturke, wiec zapodalam paracetamol w syropie-pomoglo, dopiero kapiel troche mu pomogla i od razu zasnal, ale w nocy pobudki co 2 godzinki znowu. My sle, ze to te zeby, ale my juz sie meczymy z tym 2 miesiace. Moze w koncu cos wyjdzie na dniach, bo nie lubie mu tak dawac tego zelu lub paracetamolu...Biedny juz nie wiem jak mam mu pomoc, wszystko wklada do buzi, a slinotok ma, ze hej....I do tego jeszcze ropieje mu oczko na nowo, ale mam jeszcze zel z ostatniego zapalenia, wiec bez wizyty w przychodni sie obejdzie....

fiolkowa powodzenia na kursie!
yra i k_aralajna udanych urlopow!
dronka ja tez robie tylko jedna herbatke dziennie, bo moj maly nie wypije w calosci i tak trzymam w temp pokojowej

A moj tez robi kupki tylko raz dziennie rankiem(pomiedzy 4 a 6), a jest na cycu. No i w koncu lapie sie za stopki i probuje dociagnac je sobie do buzki, slodko wtedy wyglada....A z przewracaniem to teraz tylko i wylacznie chce byc na brzuszku. Jak go klade na pleckach to od razu trach, na brzuszek i tak lezy i sie bawi...Ale juz z przewroceniem w druga strone sa problemy...

moniska Pawełek wymiata! hihi... ślicznie :-D

zapomniałam dodać że okres mi się prawie tydzień spóźnia więc...kupiłam test ciażowy, zrobiłam i... negatywny uff
:-)

...i jeszcze pytanko: czy Infacol podajecie przed każdym karmieniem czy tylko 1-2 razy na dobe???

dziekujemy dziekujemy :-)
tak sie rozkrecil, ze ja go przeladam na plecki to nie zdarze jeszcze reki zabrac a ten znowu fik i juz na brzuszku :-D

ja podawalam Infacol przed kazdym karmieniem.

reklama
Do góry