reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wiecie co...moje dziecie zasypia samo w łozeczku od 2tyg-nie musialam się stosować do książki..kąpiel jedzonko kładę go w ciemnym pokoju i daje szmatke...fajnie :)
my sie kapiemy w wodzie ok 36stopni i też zauważyłam na buzce malego zmiany , poliki nie są takie delikatne są lekko szorstkie pojedyncze plamkii czerwone ale to pewnie od potu i od tych całusów ;)

reklama
Witajcie
Moja Lila juz śpi i dziwię się, że dopiero tak późno, bo od 6 rano "piała" jak kogucik, a wciągu dnia miała może ze trzy 30 min. drzemki.
Marciaa co do policzków to te całusy powodują krostki i plamki. Moja Pola i Lila często tak mialy od nadmiernego przytulania:-)
Poczytam jeszcze co u Was.

Ja też nie śpie ;-) czytam poradnik "Perfekcyjna Pani Domu" o czyszczeniu kuchni:) jutro mam zamiar wysprzatac ją dokladnie a ta babka co pisze te ksiazke ma fajne pomysły:)
a u nas w barku stoi Gin...........a mi ślinka cieknie:-) ja sobie przypomne jak rok temu w Egipcie co wieczór dwa drinki wypijałam i nic mi nie było tak teraz wypije kiedys jeden i bedzie po mnie hehehehe mmmm al ebym sie napiła :zawstydzona/y:

reklama
Do góry