Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie słyszałam o tym. Ja przedwczoraj zjadłam 2 jajka na miękko. Może istnieją obawy o jakość jajek (czy są świeże)? Tylko, że innymi produktami (jogurtami, bitą śmietaną, lodami, ciastkami np. Tiramisu) też można się zatruć. Z pokarmów to nigdy nie jadłam i nie jem surowego mięsa i nie piję coli, red buli, herbatek z liści malin itp., które mogą powodować poronienia lub inne szkody w rozwoju maluszka.Dziewczyny słyszałąm że w czasi ciązy nie można jeść jajek na miękko, prawda?
w sumie to dawno nie jadlam bo nie mam ochoty jakos... ja mam 170 cm wzrostu i waze juz 71 kg
mi lekarz powiedzial ze mam teraz minimalnie tyc 1 kg na miesiac z blizniakami i tego bede sie mocno trzymac wiecej niz 80 kg nie chciałabym wazyc ale to tez sie zobaczy co z tego wyjdzie...
Musiałam się przeprowadzić na 3 tyg i nie mam dostępu do neta, chyba że przyjdę akurat do domu. A tu mnie czeka nadrabianie