reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

odsłonięte bo może liczą ze ktoś nada im tytuł "zabytku" - na tym też da sie zarobić hahaha :-D:-D

mi w tamtym roku przyszły jakoś po miesiącu od złożenia PITa :tak::tak:

śliczne te dziergane cudeńka... gdyby nie to że synek mi sie szykuje to na pewno bym cos u Ciebie zamówiła - o ile sprzedajesz te rzeczy..:-):-)

No!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahhahahahahahaha racja...powiem to dzisiaj K to sie uśmieje ;)

reklama
Hej kochane:-)
Coś słaby ruch dzisiaj, czyżby część z nas była na porodówce:-).
Madzia, wavejka trzymam kciuki za wasze maleństwa.
U mnie nocka taka sobie, znowu dopadła mnie zgaga i jak się obudziłam w nocy to ciężko było mi później usnąć.
AGUS27 cola waniliowa:szok: musi być pyszna. Ja tez chce taką:tak:

Wiecie , mam takie chwile kiedy mam stracha czy sobie poradzę z kruszynką. Czy będę potrafiła odnaleźć się w nowej sytuacji. Wiem, że mam ogromne wsparcie w mężu , ale ogarnia mnie taki niepokój :-(
Kasia to normalne, mnie coraz czesciej takie mysli dopadaja... Ale na pewno damy rade :tak:

Oooo firanke w sypialnie jeszcze wypiore :happy: Dobry pomysl. I juz bedzie wszystko.
U nas tez tylko rolety, ale w sypialni zawiesilam, bo tak przytulniej jest. W salonie okno na cala sciane i wielka roleta, ale mi to nie przeszkadza i tak nie nasza chata :-D

Gotuje rosolek i ogladam komisje hazardowa, bo nic nie ma w tv :sorry2: A powinnam sie uczyc :-p

Witajcie, ja tylko na sekunde się przywitać i lecę na pogrzeb.
Wyspałam sie nawet z kilkoma przerwami na siku.
Akord super robótki, tylko pozazdrościć talentu. Ja z kolei trochę wyszywam krzyżykiem. Właśnie mam zamiar dzisiaj zakupić wzór aniołka do wyszycia, może zdąże. Buziaki brzuszki, do potem.
Może ktoś się rozpakuje do wieczora, pa pa.

e_kord Śliczności!!!!

Strasznie źle się czuję!!! Trzęsą mi się ręce do tego jestem cała obolała, bolą mnie wszystkie mięśnie, nie wiem od czego tak jest :baffled:

Witajcie, ja tylko na sekunde się przywitać i lecę na pogrzeb.
Wyspałam sie nawet z kilkoma przerwami na siku.
Akord super robótki, tylko pozazdrościć talentu. Ja z kolei trochę wyszywam krzyżykiem. Właśnie mam zamiar dzisiaj zakupić wzór aniołka do wyszycia, może zdąże. Buziaki brzuszki, do potem.
Może ktoś się rozpakuje do wieczora, pa pa.

Na razie cisza i pustki na porodówkach........:dry:

e_kord Śliczności!!!!

Strasznie źle się czuję!!! Trzęsą mi się ręce do tego jestem cała obolała, bolą mnie wszystkie mięśnie, nie wiem od czego tak jest :baffled:

:dry::sorry2:dziwne....bóle mięśni jak przy grypie...żadnych innych objawów (gorączka??)....bo to chyba nie początek porodu:confused::confused::confused::confused:

ccaroline:) ja przed pierwszym porodzem tak sie czułam. dreszcze ,zimno i obolałe mięśnie. A na drugi dzień rano tuz przed cesarka odeszły mi wody:) Moze też sie szykujesz do rozwiązania:)

reklama
e_kord śliczne szczególnie buciczki są cudowne :tak: gratuluje umiejętności

ccaroline85 czyżby coś ruszyło i będziesz nastepną rozpakowana marcóweczką :tak:

Ja dzisiaj mam super lenia nic mi się nie chce, tylko leżakuje :zawstydzona/y: do gina dopiero na 18 a tu wypadało by jakis obiadek ugotować, chyba zrobie coś light jakąs sałatke z kurczaczkiem bo jakokoś nie mam dzisiaj apetytu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry