Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny. Witam się pierwszy raz po porodzie. To już tydzień minął. Muszę zmienić suwaczek. Widzę że marcówki powoli pękają
Co do dylematu Izy. Z tego co iem to polskie prawo tak jest przychylne matce, że dziecko moga odebrać właściwie jeśli matka ma udowodnioną chorobę poważną psychiczną, ma beznadzieljne werunki bytowe lub jest alkoholiczką. I to tyle. Jak moja koleżanka się rozwodziła to takie słowa uslyszała od prawnika.
misia, caroline tzrymam kciuki za wizytę, żeby się coś ruszyło kamikaa witaj spowrotem e kord ja chyba jeszcze z tydzień i chyba spróbuję tego magicznego napoju
Wegety nie uzywam wcale , to prawie sama sól. A sól do ziemniaków, makaronu i mięs. A tak to kostki rosołowe z Winiar te o obnizonej ilości tłuszczu i soli. A do smaku przyprawiam ziołami. Nauczyłam się tak gotując zupki synkowi i juz tak mi zostało. Więc używam lubczyka(maggi),bazylii, koperku suszonego, pietruszki susz , czosnku granulowanego , papryki słodkiej, majeranku,pieprzu. Czasem odrobiny cukru, lub octu. A i gotowe mieszanki przypraw do danych potraw. Wszystko z umiarem żeby nie przedobrzyć.Mężulek doprawia sobie ostrzej na talerzu i mam go z głowy, kiedyś wcale nie jadał zup. Teściowa jest w szoku, że on codziennie zupę woła.Zaczęło sie od tego,że pytał co tak pachnie a to Miłoszkowe zupy i dania dawały aromatycznym zapachem po nosie
a i iza nie martw się, jeśli wnieśie o sprawę to z 2 miesiące zanim cokolwiek się ruszy, a jestem pewna, że przez te 2 miesiące napewno małą się nie zainteresuje, ale co do ojcostwa nic nie zrobisz, będą zrobione badania dna i będzie miał to prawnie załatwione, tego nie unikniesz, ale bynajmniej alimenty na małą dostaniesz
pisze ratami bo komp sie caly czas zawiesza musze isc do fryza i sciac i pofarbowac wlosy na krotko scinam bonie moge na siebie patrzec :/ schudlam 8 kg (( takze jeszcze 22 do stracenia ,jak sie rana zagoi bede biegac Mala to spioch spi i spi nawet do jedzenia musze jabudzic bo spi Karmie cycem mam duzo pokarmu i jestem szczesliwa Je tak co 4-5 godzin ajak jej nie obudze to nawet bedzie spac po 6 w nocy tez W piatek odbiram fotki bo byl fotograf w szpitalu GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAM