reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

peperka weź bardzo ciepły prysznic jeśli skurcze się nasilą, to będą te właściwe!

mag007 urodziła, wysłała mi mmsa, tylko, że bez opisu, także nie wiem o której i ile mierzy synio, jak tylko dostanę taką informację wkleję na odpowiedni wątek.

reklama
wlasnie tak wyczytalam na ulotce, ale wolalam sie upewnic.

Cos czuje , ze dzisiaj bedziemy mieli nieprzespana noc.
wlasnie nosilam Pawełka 1,5 h na rekach, bo ciagle plakal. Brzusio boli. Mam nadzieje, ze ten Infacol zadziala od razu...

wydawalo mi sie ze usnal.. ehhh.. ide dalej nosic..

Peperka, Carroline ma racje, wez kapiel/prysznic..ja juz 2 razy tak mialam, a po kapieli skurcze ustawały:dry: ale zycze ci zeby u ciebie sie to nie sprawdzilo:tak:

Współczuję tych kolek, mam nadzieję, że tym razem nas ominą!!!!! Dawidowi przeszły dokładnie jak skończył 3 miesiące, jak ręką odjął, wcześniej całymi wieczorami płakał nawet do 4 rano, nic nie pomagało!! Espunisan na samym początku, a później nawet on nie pomógł, także trzymam kciuki aby szybko minęły!!

adelina jak po koktajlu??:-D Powiedz, czego obawiasz się w wywoływaniu?

a po koktajlu cisza:// nawet mnine nie przeczyszcilo a az 3 lyzki zaserwowalam sobie! a to czego obawiam sie w wywoływaniu to straszne tempo i ból towarzyszacy temu...podanie syntetycznej oksytocyny owszem dziala ale nagle i gwaltowni i to cholera boli:////

a po koktajlu cisza:// nawet mnine nie przeczyszcilo a az 3 lyzki zaserwowalam sobie! a to czego obawiam sie w wywoływaniu to straszne tempo i ból towarzyszacy temu...podanie syntetycznej oksytocyny owszem dziala ale nagle i gwaltowni i to cholera boli:////

Również słyszałam, że ból jest dużo większy, Dawida również rodziłam z oksytocyną, mam nadzieję jednak, że tym razem pójdzie szybciej i ból będzie mniejszy!! U nas w szpitalu chodzi się z kroplówką, siostra gdy miała poród wywoływany w Białymstoku musiała leżeć non stop pod KTG czyli różnie szpitale wywołują, co zrobić jak maluchy uparte!! Ważne aby zdrowe!!

reklama
no prosze - to sie mag doczekala, choc jeszcze teoretycznie miala czas...

A my sie bujamy... :-D

adelina - nie bede szla w Twoej slady poki co bo boje sie ze u mnei to sie skonczy poteznymi wymiotami:eek: a tego typu atrakcje sa zbedne jak dla mnie :-D

peperka- mzoe to faktycznie to... Jak nie przechodza te skurcze podczas chodzenia i po proysznicu to jedz lepiej na IP :tak:

a ja sie klade za chwile juz spac. Oprocz kilku nedznych skurczow to u mnei lipa totalna, wiec co bede siedziec :-D
DOBRANOC!!!!! Juz jestem ciekawa jutrzejszych wiesci :-)

Do góry