Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie.
Ja dzisiaj normalnie mam jakis koszmar ten mały czort ciągle beczy !! brzuszek go chyba nie boli bo to raczej marudzenie.!!! Nie spi wogole prawie dzisiaj i mam już dosc...niewiem o co chodzi. Glodny nie jest sucho ma...porażka...ooo wlasnie zaczyna beczec po 5 minutach grzecznego lezenia....JEP!!!!!!!!!!! do głowy dostane.....
na dodatek je co 1.5 gopdziny z cycka i butle 100 ml i tak musi co 1.5 bo beczy i nawet smoczkiem nie da sie go zapchac.... juz mi sie powoli płakac chce....na dodatek nie mam na kogo liczyc !! maz przez cale jego zycie wzial go raptem z 5 razy na rece...ja pier*** ide bo beczy...

, Gadzina waży już 5500gram i jedziemy jeszcze na pampersach 2 (zastanawiałam się na 3 ale 2 są jeszcze dobre i jest ich wię ej o 6 w paczce za tą samą cenęo do husteczek - na początku używałąm husteczek huggisa ale przerzuciłam się na pampers sensitive - wydają mi się bardziej nawilżone i tym samym bardziej wydajne (na kupsztala zużywam 2 hustek pampersa a hugisa 4-5). 
chyba mamy teraz tylko jeden temat - pielęgnacja, karmirnie i rozwój
chyba nam się to na 3 wątki porozchodziło, może to jakoś połączyc? Macie jakiś pomysł?