moniat84
Fanka BB :)
Witajcie!!!
Na początku narzekałam, że Kuba mało śpi mi w dzień a teraz nawet jestem zadowolona, przynajmniej mi się nie nudzi.:-) Jego drzemki trwają dokładnie 0,5 godziny i wiem już, że tyle mam czasu by coś zrobić.
Co do Kawy to na początku piłam jedną i mały coś był pobudzony, miał kłopoty z zasypianiem nie wiem czy to od tego
przeszłam na zbożową.
Mój synuś też jest mały, wagę ma między 3 a 10 centylem. W dniu narodzin miał 3400, teraz 5400
Na początku narzekałam, że Kuba mało śpi mi w dzień a teraz nawet jestem zadowolona, przynajmniej mi się nie nudzi.:-) Jego drzemki trwają dokładnie 0,5 godziny i wiem już, że tyle mam czasu by coś zrobić.
Co do Kawy to na początku piłam jedną i mały coś był pobudzony, miał kłopoty z zasypianiem nie wiem czy to od tego
przeszłam na zbożową.Mój synuś też jest mały, wagę ma między 3 a 10 centylem. W dniu narodzin miał 3400, teraz 5400
Ale często pakuje Marcelka w autko i do koleżanek dzieciatych i na spacerek nad malte, cytadele itp. Studiowałam na Brzeźnickiej;-) niedaleko Arciszewskiego. Dziewczyny może zanim uda się zorgaizowć spotkanie ogólno marcowe to może chociaż nam poznaniankom uda się wybrać na wspólny spcerek.