reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A jakiej firmy ta witamina??

Co do skazy ja tez bylam juz u lekarza z wysypką malego bo myslalam,ze ta cala nieszczesna skaza.I lekarka powiedziala ,ze takie krostki sa normalne niczym sie nie przejmowac.A skaza wyglada o wiele gorzej niz takie zwykle krostki.Uspokoila mnie i kazala sie niczym, nie przejmowac.A i plecam fiolet na wszelkiego rodzaju krostki pieknie wysusza albo tormentiolem sama tormentiol na syfki stosuje:D

dziewczyny jak ktora potrzebuje witamine k w kapsulkach to ja chetnie odsprzedam, mam 1,5 opakowania. 1 opakowanie to jakies 30 zl, a ja chetnie za tyle odsprzedam calosc (juz z wysylka).

wychodzi na to ze tylko bym sprzedawala ;) okazuje sie ze wiele rzeczy kupilam zupelnie niepotrzebnie, a teraz wyprzedaje..

ja kapie malego ok 18.30, zasypia gdzies o 20, chociaz ostatnio jakos pozniej mu wychodzi, bo nie chce sam w lzoeczku lezec. a pampersy uzywam rozmiar 3, kupilam ostatnio opakowanie 150 szt i polowy juz prawie nie ma. a zmieniam srednio co 3 godziny, bo duzo sika. pupe smaruje Ziajka po kapieli i jak zrobi kupe, czesciej nie ma sensu, bo zadnych odparzen nie ma. Nie wietrze tez jakos specjalnie, bo jak lezy bez pampersa to zawsze wszystko obsika do okola ;)

Może Smoczek Nuby, u nas się sprawdza, jest fajny bo ma środek (to co jest wokół ust:)) z silikonu a nie z plastiku. Tyle, że u nas mała łapie każdy rodzaj smoczka,więc problemu nie mamy.

Ja też polecam Maxi Cosi, my mamy taki z bazą Isofix, więc fotelik wpinam do bazy na jedno kliknięcie i potem tak samo wyciągam, nie muszę za każdym razem motać się z pasami a co najważniejsze to mam pewność, że jest to najbezpieczniejsza forma przewożenia dziecka:)Nie jest to tani interes, ale uważam, że warto

wczoraj jak dostal druga butle pod rzad to spal 2,5 h.
sama juz nie wiem.
nadal karmie piersia i mysle, mysle.
Maly przybiera.
ale kurcze chcialabym zeby spal chociaz 2-2,5 h , wtedy moglabym wrocic do stylizacji. A tak to musze robic przerwe.

reklama
Widzę monia że mamy ten sam problem mi czasami pomaga babcia no ale nie zawsze jest pod ręką naszczeście mam wyrozumiałe panie.Umawiam je z przerwami godzinnymi i daje radę zrobić około 2-3 dziennie.

Do góry