reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
hej dziewczynki. Moj suwaczek zamulil i wprowadzilam Was w blad,przepraszam. to juz 13t4 dni jak widac. A tak mi sie wydawalo,ze cos wolno leci,ale nie policzylam,a dzis licze co z tym suwaczkiem i prosze. 13t4d.

moj suwaczek tez cos nie tak chodzi bo wczoraj byłam na usg i pani dr powedziała ze wczoraj było 10 tyg i 2dni a na suwaczku miałam 10 tyg...a mój maluszek był duzy jak na 11 tyg!!! jutro wkleje zdjecie...ale było super, machał do mnie rączka i pokazał 5 paluszków

Maniulka, trzymam kciuki, właśnie dochodzi dziesiąta :) A co to za materiały z NFZ masz?
Modroklejka, bardzo się cieszę, że Twój maluszek tak pięknie rośnie i się rozwija :))
Ja moje maleństwo zobaczę dopiero 9 września, widziałam je w 8 tyg. ale to była tylko malutka fasolka. Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok, jest we mnie tyle nadziei ale i niepokoju, po ostatniej stracie.

Vinniki to podobnie jak ja tez bylam na usg w 8 tygodniu,tylko ze ja fasolki nie widzialam bo mi p.dokttor nie pokazala i teraz tez ide 1 wrzesnia po skierowanie dopiero i bardzo bardzo sie boje:szok:

reklama
Daria, musimy myśleć pozytywnie, bo to najlepsze wyjście. Do pierwszego września już naprawdę niedaleko. Patrzyłam na Twój suwaczek, czyli lekarz zarządził Ci kilka tygodni między wizytami? I dlaczego pani dr nie pokazała Ci fasolki? Pozdrawiam.

Do góry