reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

hej ... to niestety nie była pomyłka... juz jestem po... niedawno wrociłam do pustego domu siedze sama normalnie pełnia szczescia maz odszedł nie chce mi sie juz nic.NIC. ;(nawet zyc mi sie odechciało bo i dla kogo ...

reklama
Kruszynko, strasznie mi przykro.... Wiesz ja też to przechodziłam, ale pomogły mi dziewczyny z wątku poronienia...zaraz wkleję Ci link, zajrzyj tam do nas, ja nadal tam się udzielam, są tam super dziewczyny, które wszysko rozumiją, można im isę wyżalić i zawsze pomogą....
https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/ciaza-po-poronoieniu-3780/index1708.html

A ja dziewczynki jestem już po pogrzebie i po stypie, nie denerwowałam się, mąż zadbał, zebym za długo nie stała, i nie widziała wujka, poprostu dzięki temu mniej to przeżywałam...
Na stypie przyszedł do mnie szef, a zarazem syn wujka, kazał mi się oszczędzać, pytał się jak się czuję i powiedział, że wszyscy mi kibicują, bardzo miło mi się zrobiło....

Ostatnia edycja:
kruszynka0988 trzymaj sie kochana Vinniki mam z NFZ wykaz wszystkich badań darmowych które nam się należą e ciąży ale nie umiem ich niestety tu wrzucić A co do mojego egzaminu to niestety kolejny raz klapa :-(totalnie z mojej głupoty na placu nawet na miasto nie wyjechałam masakra jest mi smutno strasznie że zawaliłam na tym czego się nie bałam bo umiałam stres zrobił swoje:confused:Pozdrawiam

Maniulka, nie przejmuj się, ja zdałam za 3 razem, a zawsze oblewałam na tym głupim rękawie:wściekła/y: Normalnie nie potrafiłam z niego wyjechać, a wszystko inne miałam w małym paluszku:-D W końcu Ci się uda:tak:

Wiesz co, przyslę Ci mojego mejla na priva, wyślij mi te materiały jęzeli możesz, z chęcią się dowiem co nam się należy....

Tak mi przykro kruszynko:-(wiem ze zadne slowa ci teraz nie pomoga,ale pamietaj ze my tu zawsze bedziemy z toba.Nie poddawaj sie,badz silna.
Napewno maz wroci,wszystko sobie wyjasnicie i bedzie tak jak dawniej:-)dai mu troszke czasu na przemyslenia.

Daria ja mam termin na 2marca i u mnie jest 12tydz6dzien ciazy,a ty masz termin na 3marca i nie mozliwe ze bys byla w 13tyg4dniu ciazy.Wtedy po mojemu bys rodzila w lutym a nie w marcu.
Sory ale tak jeste.
A kiedy milas pierszy dzien ostatniej @,ja mialam 26maja.

Maniulka daj nam znac szybciutko juak ci poszlo.

Miroslawa to dobrze ze maz byl przy tobie caly czas i nie pozwolil ci sie denerwowac i dlugo przebywac w pozycji stojacej.

Ja wczoraj wieczorem na krzyczalam na mojego n a potem sie do mnie nie odzywal az do dzisiaj,ale juz mu przeszlo.Ciazowe humorki daja sie u mie coraz bardziej we znaki.Ostatnio wszystko mnie zlosci,a wczoraj sie rozdarlam bo wylal troszke kawy na stol:zawstydzona/y:a potem plakalam i nie moglam zasnac.Zdenerwowana bylam ale naszczescie dzis jest ok.

Ewelcia, ja też tak mam, że drę się o byle co, ale na szczęście mój m, to oaza spokoju i ciężko go zdenerwować:-D No ale co my poradzimy na to, ze te hormony nas tak męczą;-)

UUUUU Maniulka tam mi przykro,ale glowa do gory napewno za kolejnym razem zdasz.
Ja tez oblalam 3razy potem juz nie podchodzilam bo ciagnelo mnie za ukochanym i przylecialam do IE i nie mam jak skonczyc.Ale obiecalam sobie ze jak juz wroce na stale do PL to skoncze co zaczelam.Nie przejmuj sie sie nie ktorzy wiele razy probuja.A dzis to ktory raz byl? Pierwszy?

Miroslava1979 już wysyłam jeszcze chwila bo sie ładuje a na wp.to ta poczta strasznie muli ewelcia86 to było 2 podejscie za 1 razem przejechałam cały egzamin skończyłam tam gdzie pojazdy ze zdanym ale niestety trafiłam na taką babę która mnie oblała bo popełniłam błąd na który jej zdaniem nie można było przymknąc oka a dzisiaj no to katastrofa nie wyjechać nawey z placu :-(poprostu nie mogę sobie tego darować a pani egzaminator widać super babeczka może nie było by tak żle ale nie dane mi było spróbować ale dam rade za 4 tygodnie następny szkoda tylko że tak długo się czeka aż 4 tygodnie to był najbliższy termin

reklama
Do góry