Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciekawa jestem czy można ten ból porównać do porodowego...
więc wiadomo że wyglądam inaczej, czasami mój m sobie żartuje że ale ja jestem gruba itd. ale nie przejmuję się tym, bo wiem że to są tylko żarty i nie ma o co się obrażać ;-). Dzisiaj w pewnej książeczce przeczytałam że krew w Naszym organizmie mogła wzrosnąć w czasie ciąży nawet o 2 kg
.
najpierw jż ok. 4-5tego m-ca jak szybciej szłam to łapały mnie kolki wprawej stronie, jak się brzuszek powiększył to bóle rwące w prawej pachwinie mam, zwłaszcza jak więcej pochodzę albo jak zrobię większy krok - czytaj dla mnie normalny ale teraz najlepiej mi dreptać jak japonce w kimono
Rozbroił mnie żartem, przytulił i obiecał pomóc. Zobaczymy... Ale... Kurcze, nawet pokłócić się z nim jest fajnie
No i przestrzegłam, że po porodzie będzie jeszcze gorzej 

.Nie ma zadnej innej alergi tylko na nerkowca,po jednym orzeszku buzie ma jak banka.
,choc moj twierdzi ze w tej ciazy jestem spokojniejsza.ja mam ten ból z lewej strony i jest strasznie ale to strasznie bolesny aż krzycze jak znienacka przyjdziekingula - mi od zawsze szwankowała prawa pachwinanajpierw jż ok. 4-5tego m-ca jak szybciej szłam to łapały mnie kolki wprawej stronie, jak się brzuszek powiększył to bóle rwące w prawej pachwinie mam, zwłaszcza jak więcej pochodzę albo jak zrobię większy krok - czytaj dla mnie normalny ale teraz najlepiej mi dreptać jak japonce w kimono
tak poza tematem :fajna stronka:
Powitanie
FIZJOLOGIA NOWORODKA