Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ale mało wczoraj zapisałyśmy, chyba jednak pełnia podziałała i wszystkie na porodówkach są ;-)
Cala nocka nie przespana poprostu masakraaaaaaa mam nadzieje ze pozniej sie poprawi moje samopoczucie.. Aaaa coraz bardziej puchna mi rece i nogi.. m sie smieje ze mam serdelki na nie palce u stop.. 

Bozeee chyba dzisiaj sie wykoncze..
Ale co z tego, jak poza tym nic się nie dzieje...

a ja uwielbiam nerkowce....jak mieszkałam w Londynie to kupowałam u hindusow takie bardzo pikantne...oj jak mi tego brakuje...dlatego Ci zazdroszcze bo ty pewnie masz ich pełno pod nosem...Teraz mi sie przypomnialo..Midnight uwazaj z tymi nerkowacami,bardzo uczulaja,tzn teraz to juz koncoweczka ciazy u nas wszystkich wiec nie wiem czy to ma jeszcze jakis znaczacy wplyw.Ja w pierwszej ciazy obzeralam sie nerkowcami i cora jak tylko dotknie orzeszka to puchnie na twarzy.Nie ma zadnej innej alergi tylko na nerkowca,po jednym orzeszku buzie ma jak banka.
Ja tez ogladalam Housa:-).
Dziewzyny mi juz szkoda tych naszych mezow,choc moj twierdzi ze w tej ciazy jestem spokojniejsza.

nigdy nie myslałam ze mozna czegos takiego zazdroscic