Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
napisz co ci lekarz odpisal,bo moj znow strajkuje dzis jak narazie 360mnl
Ja pisalam w piatek i odpisal mi ze moze miec anemie albo zmiany w moczu![]()

A moze ma plesniawki?czekam na odpowiedź i dostaję frustracji co wsadzę małemu butelkę do buzi to jest cholerny płacz aż krzyk :-no: mi sie wdaję że go boli gardło że nie chce jeść albo brzuszek bo dziś od 5 rano cyrk z brzuszkiem nie zrobił kupy wczoraj dziś robiłam kminek żeby mu pomóc bo płakał cały czas i się prężył i wogóle jakis taki jest niespokojny tak jak miałby byc chory :-
baffled: teraz dostał czopka i leży w łóżeczku i słucha karuzeli a mąż robi mleko może teraz zje
![]()
.A moze ma plesniawki?
Sprawdz czy ma bialy nalot na jezyku albo podniebieniu,moze tez miec na policzkach.
Moj plesniawek nie ma bo sprawdzam czesto a tez nie chce zabardzo jesc,teraz zjadl 50ml.
Ja daje malemu herbatke koperkowa z Hipp i brzuszek go juz rzadko boli.

Mi doktorka i pielegniarka mowily ze jak sa plesniawki to tez dziecko nie chce jesc bo to boli.\Mój mial pleśniawki od urodzenia i zeszły dopiero jakiś tydzień temu, ale to nie przeszkadzało mu w jedzonku i przez to nie krzyczał ani nic takiego![]()

Mi doktorka i pielegniarka mowily ze jak sa plesniawki to tez dziecko nie chce jesc bo to boli.\
Moze sa jakies odmiany tych plesniawek i te bardziej "zmodyfikowane" bardziej bolaw sumie nie wiem nie znam sie na tym![]()