reklama

Marzec 2009

reklama
Ja K poznałam w hufcu ZHP- przez moją siostrę, która tam należała (a ja nie) i wogóle to Krzysiek się jej podobała a ona mu wcale:-D i też odrazu praktycznie wiedzieliśmy, że to już na zawsze:tak:
Miotlica gratulacje dla Twojego Krzyśka- mój nie pali już 4 lata. Wszystkie Krzyśki to fajne i zuch chłopaki :-)
Brykam do łóżka- cały dom już śpi a ja na ósmą rano do gabinetu idę.
Dobranoc! Pchły na noc! A karaluchy na rano!
Zgadzam się, Krzyśki to fajowe chłopaki:tak::-D

no dobra, jak ktos sie pojawi, bedzie miał czas i ochote to może mi wytłumaczy jak to zrobić...bo ja w tych sprawach to taka przytępawa jestem....

ATsonia, kliknij na ustawienia i po lewej stronie masz "edytuj sygnaturę" tam masz takie okienko jak do wpisywania postów, tam wklej link suwaczka, zatwierdź i gotowe:tak::-)

A ja czekam na mężunia i zwijamy się po moich rodziców i na targi, a potem wszyscy przyjeżdżamy do nas i tutaj już będzie obiad, a po obiedzie odpoczynek, a wieczorkiem grillek:-) A tak wogóle to wczoraj wieczorem nasmażyłam naleśników i zjedliśmy wczoraj na kolację, dzisiaj na śniadanie i jeszcze 6 zostało:-)

To ja bede malo oryginalna jak powiem ze poznalam meza na przejezdzie pociagowym:-D:-D:-D i po 3 dniach powiedzial ze bede jego zona:-D.
dobra jestes:-Dale nie ma to jak szybka decyzja i milosc od pierwszego wejzenia:tak:
Bedziesz miala mala modelke:tak:
Ja swojego męża poznałam w Kościele na mszy św. o 18.00 w sobotę:-D
ministrantem byl?a Ty w scholi spiewalas?:-D.

My poznalismy sie u mojej "kolezanki"moj m przywiozl do niej jej chlopaka i wtedy tak jakos od slowa do slowa ze oni przyjda do mnie za tydzien w sobote ale mam upiec dobre ciasto.
Na tygodniu dzwonil do mnie 2razy potem wpadli w sobote,potem on wpadl w sobote z rozami i czekoladkami bo mialam urodziny ale mnie nie bylo(chcial mi zrobic niespodzianke ale nie udalo mu sie).

Co do spacerow:to moj maly nigdy jeszcze nie plakal(odpukac w niemalowane)uwielbia spacery.

U nas dzis leje jak z cebra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj tez robilam nalesniki a to dla tego ze byla kolezanka i ona gadala z malym a ja pieklam,pozniej ona konczyla bo ja karmilam.
Narobilyscie mi ochoty na piwko:tak:

reklama
a wy mi narobilyscie ochoty na nalesniki:-p:-D
A ja dzis jak zwykle pieke pizze i ciasto z truskawkami kruche-hehe,tez wam narobie ochoty:sorry::-DI musze sie z tym oraz ze sprzataniem wyrobic do 15 bo potem mam wyhodne:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry