Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A mojemu M powiedzial ze ma wielkie szczescie takie dwie dziewczynki miec;-)
Szkoda

No to ja pytam jej czy mimo iz placimy abonament bedzie uzytkownikom zwrocona kasa ze caly dzien a moze dwa ma nie byc netu a ta ze serwis naprawczy wchodzi w ryzyko klienta i ze ani im sie sni zwracac kase!Wiec napisalam smsa do modroklejki z rana by wam przekazala - nie wiem czy wam pisala-ze nie bedzie mnie dzis na necie i nie wiem do kiedy.No ale net juz jest hoc zla jestm ze szok-co kwartal na dzien lub dwa nie dziala net a ty czlowieku plac!
Nadal nie mamy skierowania na usg glowy ani zadnych rehabilitacji.W gabinecie bylysmy chyba z 7 minut.Pytala czy mala manipuluje zabawkami w raczkach,czy je przeklada sobie-mowilam ze wlasnie zaczela sobie przekladac.Mowilam ze obroty z pleckow na brzusio i na odwrot ida jej tak srednio bo rzadko je stosuje i ze raczki nadal drza a ona na to ze dajmy jej jeszcze czas.Pomacala jej glowke,zmierzyla obwod i popukala mlotkiem.ontrola w sierpniu-powiedziala ze wtedy zadecyduje zy robimy USG glowki bo to juz bedzie ostateczny czas ze wzgledu na zmniejszajace sie ciemiaczko i czy damy rehabilitacje jesli by te obroty nadal slabo robila.Po stronie zdrowej zwazylam panne-7300!Odjelysmy z pielegniarka dzinsowa kiecke i ubranka i uznalysmy ze wazy rowno 7 kg.A wiec jednak ten kelik ja tak podtuczyl i w tydzien mi przybrala jakies 500g!Kleik juz odstawiony.Zwlaszcza ze w poczekalni u neurologa byla dziewuszka 7 miesieczna ktora wazyla 7,5 kg a moja ma 4 i wazy 7 kg
Wygladaly jak siostry.

My idziemy do neurologa w środę, już nie mogę się doczekać.Bylysmy z Juli u neurologa-wszystko w porzadeczkuNadal nie mamy skierowania na usg glowy ani zadnych rehabilitacji.W gabinecie bylysmy chyba z 7 minut.
Dziewczyny, bywajcie, ja spadam jeszcze dopakować ostatnie rzeczy, potem spanko i około 1 w nocy ruszamy. papapa:-)
to może Wam napiszę więcej o naszych chrzcinach.....miałam o tym nie pisać, bo nie ma się czym chwalić, ale będzie mi lżej![]()
Jula tak samo - pionowo bardzo chętnie, jak próbuję do poziomu ją przechylić to wrzeszczy![]()
za laskę dziękuję, bo jakby co to na wózku się podpieram - solidny jest, ciężkistaram się odzywać, ale często moja mała terrorystka mi nie daje - bo ostatnio ma właśnie włączoną funkcję "noś mnie mamo na rękach inaczej wyję"
![]()
.
a my dzisiaj cały dzień na działce. rewelaca. eszcze jakbym laptopa miała to byłoby zajebiście... mała spała, ja odpoczełam, nic nie musiałam robić. teraz prasuję w końcu mam jeszcze trochę siły:-)