reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Sara ale Twoja Juli juz duza:tak: rosnie jak na drozdzach;-) slicznie sie bawi grzechotkami.
My tez mamy takie grzechotki ale u nas nie da rady zamontowac do wozka:-( wiec zalozylam na porecz w foteliku samochodowym i dzieki temu mala ladnie zniosla 7 godzinna jazde w gory:-D

reklama
A wiesz Kitki ze ona wzdluz to miala na szczepieniu 2 tyg temu 64 cm wiec wzdluz to taka jest przecietna-na 50tym centylu,tyle ze wagowo podskoczyla przez kleik.
Aaaaaa-no i spojrzcie na prawa/lewa (nie odrozniam zbytnio) raczke-ta ktora mnie bierze udzial w zabawie na filmiku-widac drgajace ruchy-to wlasnie z tym jestemy pod opieka neurologa.

Sara- moja tez tak trzesie raczkami i według neurolog jest ok, tez mamy kontrol na razie na koniec lipca. Nadia jest na 90 centylu ze wszystkim, z waga, dlugoscia i obwodem glowki - poprostu wielkolud:-D:-D:-D

Moje malenstwo-ona sie bawi obiema raczkami,ale granatowy mis to jej ulubiony a jest od strony tej jednej reki (nie rozrozniam sorry!:-D)

Tu jeszcze zabawy na macie-czasami tak mocno ciagnie za ten kwiatek,ze az te palaki maty sie uginaja:-DNo i musze klasc rozek na mate bo panna tak sie slini ze mata bylaby mokra...Jakosc filmikow mam nadzieje po weekendzie sie polepszy bo bedzie inny aparacik:tak:Nie wiem gdzie te filmiki wklejac wiec dalam tutaj bo w wieku 4 mies zabawy tego typu to juz chyba nie az taka umiejetnosc by dawac na watek z rozwojem maluchow.I tu te rozlatane raczki tez widac wiec wiecie juz o co mi i lekarce chodzi.Dzwiek niepotrzebny bo dziecko zatkane smoczkiem:-D
Juz was nie mecze-czynie przygotowania na spacerek,pozmywac gary musze ... itp.

View My Video

Moje malenstwo-nie rozrozniam za bardzo ale mam metode-lewa dlonia jak sie odegnie kciuk (wierzch dloni) to wychodzi litera L=lewa:tak: I dlatego m.in.nie powinnam byc kierowca-chyba ze z kokardka na reku bo robic L puszczajac kierownice to chyba malo bezpieczne jest:-p

reklama
Do góry