Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) do tego marchewkę wcinała aż jej się uszy trzęsły. Miała też dobre spanie tam. Widocznie klimat morski jej służył. Oczywiście jakies fotki wstawię na zamknietym. 
Dziewczynki, więc pogoda dopisała. Może nie było super ciepło ale przez 8 dni padało u nas niecałe pół dnia. Adka jadła jak najęta (1 kg mleka nam poszło) do tego marchewkę wcinała aż jej się uszy trzęsły. Miała też dobre spanie tam. Widocznie klimat morski jej służył. Oczywiście jakies fotki wstawię na zamknietym.
Dla potwierdzenia faktu ladnej pogody powiem Wam, że sama kapałam się w morzu![]()
. po całym dniu w szpitalu mam dosyć pielęgniarka karmiła go dzisiaj osobiściew 90ml co 3 godziny oczywiście wypijał mniej a Ona do mleka dosypała glukozy ( mój mały na glikoze reaguje wymiotami i ma wpisane w karte że temu dziecku nie wolno glukozy) Więc na koniec dnia jak zaczął ży.................. i sr......................... że dziecko wykończone było a lekarka stwierdziła że będziemy podawać Ranigast a On po tym jak nie ży............................... to cała ja i On i podłoga i wszystko wkoło zaż............................

. Julia co z synkiem?
eh co za pielęgniarka, czemu ona tą glukozę dodała?