Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
już myślałam że jakimś zabiegiem 
chyba reaguje bardzo na pogodę, jak było zimno na dworze to potrafiła cały dzień przespać, a jak dzisiaj gorąco to mojej mamie nawet na spacerku nie zasnęła tylko grzecznie leżała i patrzała się na swoje misie
. Na szczęście potrafi się już zając trochę sama sobą ;-)
a dzisiaj wypił przez cały dzień 560 więc troche mało ale lepiej niż 400
Avanti- to nie zazdroszczę, Lencia przesypia ok 18 godz. może nawet i więcej czasami, dziś na podwórku (wkońcu:-)) spała ponad 3 godz. A tak wogóle to w dzień śpi 2-3 razy po ok 2 godz.
cały czas chce być noszony na rękach i trzeba chodzić po całym mieszkaniu bo inaczej się drze normalnie masakra
a żeby zjadł butlę to musi być włączona suszarka bo inaczej nie chce jeść a ja już robię wszystko żeby zjadł
normalnie nie mam już sił i nie wiem gdzie popełniłam błąd w jego wychowywaniu mam nadzieję że mu to minie a nie będzie coraz gorszy