Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
uwielbiam pichcić

ale nie bede tu Wam smecila
A okna mam pootwierane caly czas, mimo ze mam dosyc chlodno w domu- ale jakas rotacja powietrza musi byc. Jak narazie nic jej nie jest.
a o 15 jeszcze chwilkę do ogrodu poszłam z malutką :-). Teraz Patuś już śpi, ale mam nadzieje że się jeszcze obudzi bo nie była kąpana
a w taki upał to lepiej codziennie kąpać. Jak nie wstanie to kąpiel sobie odpuścimy dzisiaj... . Malutka była dzisiaj ubrana w krótkie spodenki, bluzeczkę z krótkim rękawkiem i bardzo przewiewną czapeczkę
nie była spocona więc ok :-). teraz śpi w samym bodziaku.
najpierw do 14 spacerek a pozniej przyjechala moja mama i kuzynka (przyjechala w odwiedziny
) i pojechalysmy na plaze w domu bylysmy o 18.30 o 19 kapiel i mala teraz spi pod flanelka w samym bodziaku;-) a na dwor ubieram ja w tez w body ale na krotki rekaw lub na ramiaczka albo w bluzeczce i pampersie a czasami jak jest goraco na maxa i nie ma wiaterku to w samym pampersie albo i bez jak na kocyku;-) czapeczek nie ubieram chyba ze czasami nad woda jak zawieje to kapelusik
Okna otwarte mam prawie przez caly dzien wszystkie
a w domu jest raczej zimniej niz cieplej
ale choc tak lekko ubieram mala to znowu dostala potowek:-( kapiel dzis byla w krochmalu i przez najblizsze dni tak bedziemy sie kapac poki potowki nie zejda
A ile jest u was stopni? bo u nas caly czas ponad 30
a podobno ma byc jeszcze cieplej (40st.

)
dobrze że mój tato ze mną wyszedł na spacer to prowadził wózek a ja małego na rekach trzymałam a ludzie co przechodzili to krzywo patrzyli że dziecko bez czapki w taki gorąc i komentowły stare głupie baby
a on jak miał czapkę to aż włoski mokre bo mu za gorąco było mimo że czapeczka z siateczki