Witam Was wszystkie i zapraszam na poranną kawę...inkę:-)
a właśnie pijecie kawę, czy zdecydowanie nie? ja czasem wypijam cappucino słabiutkie.
Widzę, że wczoraj był dzień bolących brzuchów:-( mam nadzieję, że dziś jest już dobrze a jak nie to marsz do lekarza
zawsze lepiej sprawdzić i się nie martwić.
Maniulka gratiluję zdanego prawka
teraz będzie Ci dużo łatwiej. Tylko, uważaj na innych kierowców i sie nie denerwuj:-)
Ola zazdroszczę, że słyszałaś serduszko
dobrze, że wszystko ok, ja też już czekam na usg połówkowe i zastanawiam sie też nad 3d, będziecie robić??
Wczoraj z okazji dnia chłopaka zabrałam męża na kolację do restauracji (a raczej on mnie zabrał
). Fajnie było się wyrwać z domku. Dziś koniecznie muszę się wybrać na basen... tylko przez tą pogodę nic mi się nie chce:-(
Buziaki
a właśnie pijecie kawę, czy zdecydowanie nie? ja czasem wypijam cappucino słabiutkie.
Widzę, że wczoraj był dzień bolących brzuchów:-( mam nadzieję, że dziś jest już dobrze a jak nie to marsz do lekarza

zawsze lepiej sprawdzić i się nie martwić.Maniulka gratiluję zdanego prawka

teraz będzie Ci dużo łatwiej. Tylko, uważaj na innych kierowców i sie nie denerwuj:-)Ola zazdroszczę, że słyszałaś serduszko
dobrze, że wszystko ok, ja też już czekam na usg połówkowe i zastanawiam sie też nad 3d, będziecie robić??Wczoraj z okazji dnia chłopaka zabrałam męża na kolację do restauracji (a raczej on mnie zabrał
). Fajnie było się wyrwać z domku. Dziś koniecznie muszę się wybrać na basen... tylko przez tą pogodę nic mi się nie chce:-(Buziaki

. Na początku bardzo się tym martwiłam ale lekarz mnie uspokoił;-)