• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Hejka!!
ja troszke zmeczona po pracy,nie mam ochoty nawet sie kapac:-(
Volcan napewno wszystko bedzie ok,trzymam kciuki za Ciebie i za dzidzie.
Odezwij sie,daj znac co i jak.
Ciesze sie ze u pozostalych wszystko w normie:-)

Dziewczyny mnie tez sutki zaczynaja swedziec,ale jak na razie zadnych rozstepow nie mam bo codziennie no prawie codziennie:-)smaruje sie kremem na rozstepy:-)
Dzis moj bobas strasznie szalal w brzuszku,bardzo mnie kopal ale tylko w lewa strone,za to teraz jak n sie przytula do brzuszka to dzidzia grzeczna pewnie spi:-).
Tak po za tym to brzuch mnie troszke jeszcze boli:-(ale na szczecie mniej

reklama
hej dziewczyny.
Jestem zalamana , caly czas rycze.Nigdzie mi nie chca pomoc!W szpitalu kazali mi sie udac do lakarza prowadzacego a go nie ma , dzwonilam do kilku innych ginekologow , ale zaden mnie nie chce przyjac i mowia , ze powinnam isc tam gdzie jestem prowadzona od poczatku ciazy!
Co ja mam robic??!!!

Volcan,tak mi przykro ze masz takie przejscia.Ja bym nie odpuszczala i szukala dalej,w koncu chyba znajdzie sie jakis odpowiedzialny lekarz ktory Cie przyjmie?Byc moze dotychczasowi lekarze odmawiaja pomocy bo boja sie podjac leczenia w tym sensie zeby nie wchodzic w kompetencje Twojemu lekarzowi prowadzacemu,ale jak dla mnie to glupota,liczy sie przeciez dobro pacjenta.A izba przyjec w okolicznych szpitalach?A w koncu w ostatecznosci pogotowie?Nie zalamuj sie chociaz wiem jak Ci ciezko ale stres tylko pogarsza sprawe.Volcan pamietaj,jak poddaje sie umysl to poddaje sie cale cialo,nie daj sie dziewczyno.Przytulam:-(

Jejku Volcan to jest straszne ze nikt nie reaguje na Twoje cierpienie.
Nikt nie chce pomoc:-(:szok::szok:
Sproboj w prywatnych klinikach tak jak radzi Mordoklejka,moze tam sie uda.
Trzymam kciuki.
Przytulam Cie mocno i caluje.

mam wizyte dopiero jutro w MED POLONIA , w prywatnej klinice.W szpitalu na Polnej mnie olali , na Lutyckiej kazali isc do lekarza prowadzacego a gdy dzwonilam do lekarzy gin.przyjmujacych prywatnie w okolicy mojego miejsca zamieszkania to wszyscy mowili to samo.A jedna ginka to nawet mnie opierdzielila , ze glupotami jej glowe zawracam!Myslalam , ze jak pywatnie to zaraz mnie gdzies przyjma , a tu nic.Teraz caly czas chodze prywatnie i nie pamietam zeby byly takie problemy z przyjeciem jak cos sie dzieje , a ze facet ma urlop to nic nie poradze:-(
Mam nadzieje , ze do jutra wytrzymam , wizyte mam na 9.40 , jestem tak nerwowa ze szok!
modroklejka , dziekuje Ci bardzo ze podanie tych numerow tel. i namiarow na te kliniki!Choc tam gdzie ide mimo reklam na stronie internetowej nie maja profesjonalnego USG 3D ale zapewnili , ze lekarze sa rewelacyjni...jutro to sprawdze. I ze napewno mi pomoga!

Dziekuje wam dziewczyny , jestescie kochane:-)

Vulcan- dziewczyny maja racje nie poddawaj się! ja tez myślę, że najlepiej będzie jak spróbujesz w prywatnej klinice czy przychodni. za pieniądze to na pewno przyjmą Cię od razu a jak nie to pogotowie. trzymaj się, jesteśmy razem z Tobą!!!

reklama
volcan....do szpitali nie ma co dzwonic, bo zawsze cie odesla, trzeba jechac i juz...jak jutro bedziesz w med polonii to podjedz na lutycka...a jesli chodzi o med polonie to otwarta jest dopiero od czerwca a i tak maja mase nowego sprzetu-ostatnio kupili rezonas magnetyczny, o usg3d pytałam, maja miec do konca roku, ale to co maja jest ok, bratowa miała tam raz robione i napeawde wyrazne zdjecia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry