• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

julia mam dla ciebie taką propozycje..... nie wiem jak na to inne dziewczyny... chodzi o to że tobie napewno jest bardzo ciężko i potrzebujesz wsparcia.. atu nie zawsze każda z nas potrafi cię pocieszyc ....
moze by tak założyć osobny wątek .. może nawet zamknięty..udostępnisz komu bedziesz chciała i bedziesz tam prowadzić coś w rodzaju pamiętnika.... łatwiej ci będzie albo blog..... wybór zależy do ciebie...ale wydaje mi się ze skoro nie masz nikogo z kim możesz porozmawiac to pisz o tym każdy sposób jest dobry

reklama
nie o to chodziło:))) tylko opisanie regularne o wszystkim bedzie ci łatwiej się otwiorzyć jak bedziesz swiadoma ze czytają to osoby które się o ciebie martwią a nie każdy kto po prostu chce zobaczyć co u marcówek:)))... ja sama wiem że łatwiej się zmobilizowac do pisania jak jest problem..... a pamietnik może ci bardzo pomóc.... na wątku ogólnym trudno czasem pisac o dość intymnych rzeczach choć jesteś anonimowa a na blogu piszesz dla siebie..... a przy okazji ktos kto tam zagląda zaglada dla ciebie:)))

Julia - czytam, co piszesz i bardzo Ci współczuję. Ale też bardzo trzymam za Ciebie kciuki - brak wsparcia ze strony najbliższych jest ogromnym problemem, zwłaszcza w czasie ciąży, gdy mamy tyle niepokojów i obaw. Trzymaj się kochana - i jeśli pomaga Ci nasze wsparcie tutaj to pisz ile chcesz. A założenie osobnego wątku czy bloga to kwestia do rozważenia dla Ciebie - myślę, że nikomu to nie przeszkadza, gdy tutaj piszesz o swoich problemach.

Dziewczyny a ja jeszcze raz napiszę o swoim zmartwieniu - czuję ruchy Dzidziusia od kilku dni po kilka razy dziennie, ale są one bardzo bardzo nisko - i jeszcze raz pytam, czy to naprawdę nie jest jakaś nieprawidłowość? Wizytę u lekarza mam dopiero 13 listopada, a gdy byłam ostatnio, to jeszcze ruchów nie czułam. Proszę, uspokójcie mnie albo poradźcie co powinnam zrobić.

Miotlica mysle ze nie masz co sie glowic i nastawiac na to ze jest zle,ja wczesniej dzidzie tez czulam nisko teraz juz wyzej pewnie dla tego ze jest wieksza.
Jesli masz dobry kontakt z ginka to zadzwon do niej dla wlasnego spokoju.

Julia mozesz pisac na tym watku wszystko co chcesz,my nie uwazamy ze go zasmiecasz.
Prawda MARCOWECZKI:tak::-)

Dziewczyny a ja jeszcze raz napiszę o swoim zmartwieniu - czuję ruchy Dzidziusia od kilku dni po kilka razy dziennie, ale są one bardzo bardzo nisko - i jeszcze raz pytam, czy to naprawdę nie jest jakaś nieprawidłowość? Wizytę u lekarza mam dopiero 13 listopada, a gdy byłam ostatnio, to jeszcze ruchów nie czułam. Proszę, uspokójcie mnie albo poradźcie co powinnam zrobić.

wydaje mi się ze to indywidualna kwestia każdy ma inny brzuszek i inaczej dzidziuś się w nim układa..... brzuszek możesz mieć wysoko ale to tez jest spowodowane że tam nie jest tylko dzidziuś ale i twój żołądek, wątroba jelita i wszystko musi się pomiścić
ja jeszcze swojego dzieckan nie czuję....

Miotlico jeśli Cię to tak naprawdę niepokoi to zadzwoń do lekarza i zapytaj. A najlepiej, jeśli byłaby taka możliwość, żebyś przyspieszyła termin swojej wizyty.
Bo wiadomo, że osobiście to nie to co przez telefon.

julia szkoda ze sytuacja z twoim mężem nie poprawia się:-( a tylko wydaje mi się ze z dnia na dzien sie pogarsza twoj stan psychiczny zrob jak radzą dziweczyny olej go badz silna idz zrob sobie jakąś małą przyjemność i nie przejmuj się jakoś to będzie wkoncu przeciez musicie sie dogadc bo na dłuższą mete to sie tak nie da :tak: bedzie dobrze musisz myslec optymistycznie a nie sie zamartwiac twoja dzidzia to czuje ze jestes smutna więc wez sie w garść:tak:

u mnie lipna pogoda leje od samego rana aż sie nie chciało mi dzisiaj wstawać z łóżeczka:happy: a maleństwo tak dało mamusi popalić dzisiaj w nocy jak nie wiem szalał w brzuszku kopał jak nie wiem co az mężowi kazałam położyć reke na brzuchu myślałam że poczuje ruchy ( bo narazie tylko ja je odczuwam ) a dzidzia jak mąż położył reke przestała kopać :-D;-) a jak zabrał to dalej harcował prawie do 2 w nocy :happy2:

reklama
miotlica lepiej bedzie jak zadzwonisz do lekarza i sie upewnisz wtedy bedziesz spokojniejsza ale ja czuje ruchy malenstwa wszedzie a wczoraj to na całym brzuchu latal koło pępka pod pępkiem.:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry