reklama

Marzec 2009

reklama
kaczuszka...ja mam do ciebie pytanie-jak byłas w lux medzie na 3d to było biało czarne czy takie w sepii-brązowawe? i czy robili ci badanie serduszka w kolorze? tzn przepływy, komory i główne zyły i aorty?

mam wieści od mireczki-jest w szpitalu-wylądowała z krwawieniem, ale napisała ze jest w sumie tylko na obserwacji...kazała pozdrowic wiec pozdrawiam!:-):-)

Jej a ja zaczynam miec nerwa czekam na ta paczkę i nic nie wiem czy kase mają ale mają bo na konto wpłacałam i czy wysłali czy nie ...naprawde zaczynam się stresowac nie bede wiecej na allegro kupowac bo te wpłacanie na konto zanim sie dostanie towar jest stresujący.

Byłam tez dzisiaj w sklepie mają tam mydło powidło rownież dziecięce niemowlęce ubranka. Chciałam cos kupic ale jak tylko coś przykuło moja uwagę to nie wiedziałam czy to oby odpowiednie??? czy nie... ale takie śliczne :)) maluńkie te ciuszki az :)))) się sama

modroklejka oj kurcze co tam sie jej porobiło, nie dobrze, mam nadzieje że wszystko bedzie ok i wypiszą ją do domciu. Też ją pozdrawiam i trzymam kciuki żeby wszystko było ok:tak:

z tego co się wiecej dowiedziałam mirka wyladowała w szpitalu z dosc mocnym krwawieniem, zatrzymali ją na obserwacji, ma lezec, nawet siusia na basenik...moze jutro wyjdzie ale nic jeszcze nie wiadomo..bede na biezaco informowac co wiem...

swoją drogą...predzej czy pozniej bedzie fajnie jak sie powymianiemy numerami i bedziemy informowac co u której sie dzieje, która sie rozpakowała jak juz przyjdzie marzac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry