kaczuszka2
Entuzjast(k)a
witajcie w południe
dziś mój humorek super... choć nie powinien bo mężuś wyjechał na 2 dni, ja chora i muszę sama zaprowadzać i przyprowadzać małego do przedszkola, wczoraj zakończyłam wspaniały kurs taki trochę pedagogiczno-psychologiczny
no i dostałam wiadomość że na studia podyplomowe nie będzie dofinansowania, więc pewnie nie pójdę, bo jak na wychowawczym to skąd tyle kasy
.....ale humor mam dziś super
ja przytyłam w ciąży 6 kilo, ale od pół roku przed ciążą brałam hormony więc teraz łącznie ok 16 kg więcej

obwód 104 no i niestety jeszcze nie kupiłam kurtki, w sklepach oszaleli... bo już nowego towaru zimowego nie będzie bo to po sezonie
, a jak widzą brzuchol to kręcą głową że takiego rozmiaru brak
zrobiłam listę rzeczy które chciałam uporządkować i planowałam już od początku ciąży no i się zabrałam, nawet nieźle mi idzie
więc uciekam dalej do pracy
co do zdrówka to antybiotyku nie biorę, poczekam 2 dni i może będzie lepiej po "babcinych" sposobach i ziołowych bezpiecznych lekach
dziś mój humorek super... choć nie powinien bo mężuś wyjechał na 2 dni, ja chora i muszę sama zaprowadzać i przyprowadzać małego do przedszkola, wczoraj zakończyłam wspaniały kurs taki trochę pedagogiczno-psychologiczny
.....ale humor mam dziś superja przytyłam w ciąży 6 kilo, ale od pół roku przed ciążą brałam hormony więc teraz łącznie ok 16 kg więcej

obwód 104 no i niestety jeszcze nie kupiłam kurtki, w sklepach oszaleli... bo już nowego towaru zimowego nie będzie bo to po sezonie

, a jak widzą brzuchol to kręcą głową że takiego rozmiaru brakzrobiłam listę rzeczy które chciałam uporządkować i planowałam już od początku ciąży no i się zabrałam, nawet nieźle mi idzie

więc uciekam dalej do pracyco do zdrówka to antybiotyku nie biorę, poczekam 2 dni i może będzie lepiej po "babcinych" sposobach i ziołowych bezpiecznych lekach

Dzieki za wieści i wytłumaczenie sprawy.
A przeciez to forum czytaja nie tylko zalogowane osoby.