Vinniki
Mamusia chłopczyków
a ja dzis usłyszałam od gina ze mi sie slicznie lozysko podciagneło-w ciagu miesiaca az o 5 cm w góre poszło wiec bosko!
Modroklejka, bardzo sie cieszę - czyli jednak warto leżeć jak najwięcej

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja dzis usłyszałam od gina ze mi sie slicznie lozysko podciagneło-w ciagu miesiaca az o 5 cm w góre poszło wiec bosko!

a ja sama w domku zostałąm...nie lubie tego...znamy sie prawie 3 lata i tak naprawde od czasu jak sie poznalismy spedzilismy osobno moze tydzien-wszystko robimy razem...wiec dziwnie tak byc samamu w domu przez 9 godzin...
Meza nie ma caly dzien do wieczora,siedze sama i niby mam kompa dla siebie ale i to mnie nie pociesza bo ile mozna siedziec.Chyba tylko kanapa zostaje i tv ale tez nic arcy ciekawego nie puszczaja.Nika 16 dni to szybko minie zobaczysz,wiem jak to jest czekac na kogos.Moj m wtedy n tez wyjechal do Irlandii beze mnie w pazdzierniku,wrocil na swieta na dwa tygodnie a potem znow pojechal a ja juz wtedy odliczalam dni do naszego spotkania