reklama

Marzec 2009

ewelcia86 normalnie sceny z filmu grozy :szok: masakra,ja to jestem bojąca się raczej wszystkiego jak byłam z synkiem w ciąży i męża nie było to ja dyla z domu dawałam bo się bałam kurcze zmarłych może to głupie ale człowiek nasłucha się różnych historii i potem mysli tu gdzie mieszkam zmarła tesciowa rok wczesniej no i moja mama w między czasie,ale teraz juz jest inaczej nawet mi przez głowe nie przejdzie że cos sie dzieje u mnie w domu,a pozatym to były bliskie osoby wiec niby czemu głupia byłam hihi a ptaszek moze wleciał przez okno otwarte a swiatło no cóz czasami nam sie wydaje że zgasilismy a może tak nie jest :rofl2:

reklama
eghh a co mi pozostało musze to wszystko wytrzymać i dotrwać do porodu potem wykarmić jakis czas dziecko i moze dopiero potem odbije sobie chociaz troszke choćby w jedną noc lub dzień ne moge się doczekac tej chwili. odstresowaia i dochodzenia do siebie po tym wszystkim. Spacerów z córeczką i wogle wszystkiego.

chcieliśy miec dziecko bardzo ale ja rok temu nawet nie przypuszczalam ze teraz tak będzie bo moje zycie to byla woelka rozsypka b szybko się zmieniło i b się ciesze z tego ... z ciązy tez choc spadła na mnie jak grom z jasnego nieba

Ostatnia edycja:
ewelcia86 normalnie sceny z filmu grozy :szok: masakra,ja to jestem bojąca się raczej wszystkiego jak byłam z synkiem w ciąży i męża nie było to ja dyla z domu dawałam bo się bałam kurcze zmarłych może to głupie ale człowiek nasłucha się różnych historii i potem mysli tu gdzie mieszkam zmarła tesciowa rok wczesniej no i moja mama w między czasie,ale teraz juz jest inaczej nawet mi przez głowe nie przejdzie że cos sie dzieje u mnie w domu,a pozatym to były bliskie osoby wiec niby czemu głupia byłam hihi a ptaszek moze wleciał przez okno otwarte a swiatło no cóz czasami nam sie wydaje że zgasilismy a może tak nie jest :rofl2:
Tu gdzie teraz mieszkamy to jest taki dom typowo Irlandzki nie zabardzo stary ale troche latek ma i wiem ze tu zmarla okolo7lat temu taka babka ale sladu nie ma ze tu taka osoba mieszkala..
Nie mozliwe.ze wlecial przez okno bo bylo zamkniete:szok:a swiatlo napeno zostawilam zapolone a rano juz sie nie palilo,myslalam ze zarowka sie spalila,ale NIE:baffled:pomieszkuje czasamiz nami taki Irol ale on jest w Chinach,tak wiec on tez go nie zgasil.

Nika trzymaj sie napewno bedzie ok,urodzisz coreczke i bedziecie wychodzily na spacery tak jak o tym marzysz.
Czasem nie planowana ciaza wszystko zmienia na lepsze,glowa do gory.

Witam pod wieczór. :-)
Strasznie nam się wczoraj udał wieczór andrzejkowy, byłam zadowolona jak nigdy. :-) Na obiad zamówiliśmy pizzę. ( Tomka ojciec zrobił tak słony rosół, że wykręcało :eek:, a kurczaka też nikt nie miał ochoty jeść, bo co niedzielę, przez kilka lat jeść kurczaka to można ogłupieć). Potem sobie na spacer poszliśmy, żeby tą pizzę spalić, i ledwo się do domu dowlokłam. Jakoś cały dzień brzuch mnie dziwnie boli, ciągle po prawej stronie. No i jak poszłam spać około 14 tak dopiero wstałam.
I najważniejsza i najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia, Tomuś (gdy ja spałam) był odebrać klucze do mieszkania !! Nareszcie. Teraz tylko pomalować i odświeżyć i możemy się nareszcie przeprowadzać. Czekałam na tą wiadomość tak długo, że cieszę się jak małe dziecko. !!!! Jutro musimy ustalić kolor farby ... i do roboty. :-):-):-)

magda super że już klucze :-)a co do remontów nie każdy lubi, a ja uwielbiam zawsze cos kombinuje i zmieniam teraz mam przechlapane bo nic mi nie wolno a ja już bym chciała odswieżyć swoją sypialnie zanim Martynka się urodzi dodam że jestem Zosia samosia i najbardziej lubie robić sama(tapetowanie,malowanie,panele,struktury i takie to sam przyjemnosć)ale tym razem chyba zdam się na ekipe jak maż nie da rady :tak:

magda super że już są klucze :-)a co do remontów nie każdy lubi, a ja uwielbiam zawsze cos kombinuje i zmieniam teraz mam przechlapane bo nic mi nie wolno a ja już bym chciała odswieżyć swoją sypialnie zanim Martynka się urodzi dodam że jestem Zosia samosia i najbardziej lubie robić sama(tapetowanie,malowanie,panele,struktury i takie to sam przyjemnosć)ale tym razem chyba zdam się na ekipe jak maż nie da rady :tak:

I najważniejsza i najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia, Tomuś (gdy ja spałam) był odebrać klucze do mieszkania !! Nareszcie. Teraz tylko pomalować i odświeżyć i możemy się nareszcie przeprowadzać. Czekałam na tą wiadomość tak długo, że cieszę się jak małe dziecko. !!!! Jutro musimy ustalić kolor farby ... i do roboty. :-):-):-)

No i udalo sie.Teraz caly Twoj czas bedzie pochlaniala przeprowadzka co oznacza ze zadziej bedziesz wpadala na BB.

Ja juz nie moge sie doczekac kiedy moj m wroci, za jakies 5godz bede mogla go przytulic.
nie ma go zaledwie od piatku a ja juz taka steskniona!!!!

To i ja witam ,jestem wynudzona..z nudow prasowanko odwalilam;-)...corka mi spi,maz w pracy.Wczoraj bylismy u znajomych ,milusio bylo:-).
Od dluzszego czasu mam takie dolki przejsciowe ...nie mam checi doslownie na nic...

reklama
Rany ale mnie boli brzuch tak jak na okres ojj czy to normalne :(????
Wydaje mi sie ze normalne,mnie tez ostatnio bolal przez dwa dni ale nie panikowalam potem sam przestal bolec.
Dzidzia rosnie i wszystko9 sie powieksza:-)

MR podziwiam Cie,mi by sie nie chcialo tak przy niedzieli,zreszta ostatnio jestem tak leniwa ze masakra.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry