Nika - bardzo mi przykro, tak bardzo czekałaś - dziewczyny mają rację - faceci nieraz po prostu mają zupełne inne spojrzenie na wiele spraw, co wcale nie znaczy, że mają złą wolę. Spokojnie porozmawiajcie, jasno powiedz mu o tym o czujesz, na pewno się dogadacie.
Moja córeczka w 22 tyg. miała 490 g - a więc chyba raczej średniaczek z niej. Brzuszek też mam niezbyt duży ale wyraźnie go widać, bo w zasadzie nie przytyłam gdzie indziej. Na razie nie przeszkadza mi za bardzo podczas snu. Przytyłam na razie 4 kg. Ale dodam na pociechę tym z Was, które przytyły więcej, że moja siostra przytyła 20 kg, jej synek w sobotę skończył 8 tyg. a ona już ma całkiem fajną figurkę i niewiele kg jej zostało do zgubienia, a nie karmiła piersią.
No właśnie, pytanie mam do Was. Moja siostra nie karmiła, bo w zasadzie w ogóle nie miała pokarmu (w 5 dobie minimalną ilość odciągnęła) i ja teraz zamartwiam się, że też nie będę mogła karmić. Czy znacie jakieś sposoby na pokarm? Póki co nic a nic mi z piersi nie leci, a niektóre z Was pisały, że coś już się pojawia.