reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

My też kupilismy czapeczkę i kaftanik jak kazali nam przywiesc do szpitala żeby sie mały przyzwyczajał do ciuszków były takie jak dla dzieci tylko mniejsze,teraz jest już taki duży że się sam z tego smieje że nosił pieluszki i ubranak dla lalek :-)
uciekam narazie robic ten fryz szałowy do później:tak:

reklama
witam wroci wroci w pon tak jak mowil jeszcze tylko weekend :)))))

Caro81no jest to liczenie dni godzin minut wszystkiego.Zawsze tak niecierpliwie czekalam a teraz to juz w szczegolności bo dzidzia w drodze. O mal się nie zalamalam, ale juz mi lzej

Nika to super!!!Bardzo sie ciesze:)))Ja tez dzis humorek niczego sobie,bo na USG jutro dzidzie zobacze:)))Teraz was opuszczam bo...zachcialo mi sie spac:)

Nika - to super
ja jutro idę zrobić włoski, a myślę sobie że może przed świętami podjadę do kosmetyczki i mi brwi zrobi;-) zawsze fajniej niż samej
tylko trochę się martwię że znów czuję skurcze i napinania, brzuchol twardnieje i trochę boli - może zbyt dużo łażę...:baffled:

maniulka - a w kórym tygodniu urodził się synek?

Ostatnia edycja:
Witam z rana :tak:
nudzę sie i czekam z niecierpliwością na wizyte u ginka bo mam mieć dzisiaj usg i wkońcu podejrze dzidzie i może się dowiem co będzie...:blink: także trzymajcie kciuki żeby dzidzia się pokazała mamie w całej okazałości...:-D
jak tam przygotowania do świąt ja już mam posprzątane wczoraj pomyłam okna i poprałam firanki mąż dzisiaj maluje przedpokój w przyszłym tygodniu ubierzemy choinkę i będziemy już mieli święta...:tak:
a co robicie na sylwestra idziecie gdzieś na impreze my siedzimy w domku...:rofl2:

avanti-my na sylwestra robimy u nas impreze-domówke-zjedzie sie troche znajomych, głownie studentów ostatnich lat, troche rodziny-łacznie bedzie z 12 osób...mam nadzieje ze bedzie fajnie-umowilismy sie ze ogladamy filmy-głownie komedie, ale bedzie tez jeden horror!! ale klasyka wiec nie ma czego sie bac:-D

reklama
No własnie...co z Sylwestem w tym roku...my pewnie jak zwykle w oststniej chwili cos wykombinujemy...
mnie matrwi bardziej fakt, ze u nas GENERALNY remont mieszkania zaczyna sie dopiero w połowie stycznia i boje się ze nie zdążymy ze wszystkim albo ze kasa sie skonczy...a zapowiada sie strasznie-przestawianie ścian, instalacja elektryczna do wymiany, podlogi ściany...jeju jeju i jeszcze w dodoatku trezba to wszystko jakoś urządzic w sensie medle, kolory :szok:

Do góry