S
Sara27
Gość
witam
Mam wrazenie ze coraz mniej nas tu regularnie pisze,takie pustki od kilku dni
Albo dziewczyny wciagnely was przedswiateczne przygotowania albo piszecie sobie gdzies na watku zamknietym do ktorego ja z wlasnej woli nie mam dostepu...Vinniki powodzenia na badaniach.Ja niestety mialam inaczej z glukoza bo nie wiem ile pilam ale na czczo bylam bo tez pobierali mi krew na morfologie a nastepne pobranie krwi mialam po 2 h.Ginka jak zobaczyla ze wynik w normie to powiedziala ze juz do konca ciazy nie trzeba tego obciazenia glukoza powtarzac.ZAjrze poniej,buzki

.W pierwszej ciazy mialam ponoc gorsze..teraz podobno lepiej ,ale nieraz czuje sie strasznie..nawet mi sie nie chce wychodzic z domu.Swieta za pasem ,zajme sie przygotowaniami,zamowie juz prezenty przez neta.
napisze tak od 8 tyg mialam wage 63 kg jestem prawie 28 tyg mam 75 kg masakra 12 kg na plusie buhahahaha

jak bede po usg w srode to napisz co i jak Natsepna wizyta za miesiać mam juz termin na 12 stycznia do tego dostalam jeszcze raz skierwoanie na usg prenatalne genetyczne po 30 tygodniu chyba teraz pod koniec tygodnia podjade z D do tej poradni i juz si eumowie zeby znowu mi nie powiedzieli ze zapoźno lub coś takiego