OMG ale zescie sie rozpisaly...

Emil,Mamusia - super ze na USG wszystko z dzidziami OK i jakie ladnie wyrosniete te wasze malenstwa

Mnie ginka powiedziala ze moja mala jak bedzie rozwiazana w 38 tc to bedzie miala do 3,5 kg i do 56 cm - jakos jej tam komputer wyliczyl ze tych parametrow nie przekroczy a wiec corcia bedzie sredniaczkiem.Truda-24.01 sa urodzinki mojego brata

A w buty faktycznie warto zainwestowac.Tez mialam z Rylko buciki za ktore walnelam 240 zl i byly tylko na 2 razy-w dzien slubu i w dzien zdjec plenerowych.A teraz leza w szafie...I mialam niskie-obcas 3,5 cm wiec przy swoim mezu ktory ma 1,88cm bylam o glowe nizsza ale co tam,wazne ze buty wygodne.Laila torebka sliczna!Moj maz ma do pracy dokladnie 6 min pieszo-mierzylismy bo przegralam zaklad hihi

Tak mu sie trafilo ze szok.Tez jest na zawolanie i niestety czesto z tego korzysta,a to ja wystraszona dzwonie ze ktos sie do drzwi dobijal,a to ze meble przyjechaly i chce zeby byl przy tym,a to ze cos tam...Madzik-ale post dlugi hahaha To super ze w moich HR nie ma burdelu,to oznacza ze nie musze miec dylematow czy za duzo dostaje bo dostaje w takim razie tyle ile mi sie nalezy

Mirka- u nas sniezyca okropna ale tylko -10 stopni.Ewelcia - u mnie 54 dni-14 dni = 40 dni do porodu!!!Wogole to moj brat 14 lutego jedzie na pol roku do Niemiec i trwaja zaklady w rodzinie czy zdazy sie zalapc i obejrzec nowonarodzona corcie czy nie.Hmm ciekawe...