Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak masz katar to inhalacje.... najlepiej sól morska i olejek miętowy pare kropel2-3dziewczyny, przeziebilam sie, mam prawie 38stopni i nie wiem co robic, bo mam cukrzyce ciazowa a nie wiem jak sie leczyc, miodu mi nie wolno mleka tak samo. zrobilam zobie herbaty z miodem bo c hyba lepiej wybrac mniejsze zlo. Jak sądzicie?

Tyle, że zgłupieliśmy i nie wiedzieliśmy który kupić
Do tego dostałam meila, ze dwie paczuszki zamówione na Allegro są w drodze:-) więc humorek u mnie też już ok, tym bardziej że 3 godzinki spedziłam u moich rodziców:-)mamusia kurcze czemu cię tyle męczyli nie mogli zrobić ci cesarki tyle godzin porodu to normalnie znęcanie sie nad rodzącą .26h jak ty dałaś rade czym w porównaniu z tobą jest moje 9,5h

.
spałam od 18:30 prawie do 22 :-) i pewnie znowu będę miała w nocy problemy z zaśnięciem. 
A pączki rzeczywiście mogłam sobie darować ;-)
no tak ale ja ja mam leżeć i się oszczędzać jak non stop cos wczoraj na cukier,dzisiaj wizyta,jutro muszę jechać zarejstrować się na usg i do innego szpitala do poradni cukrzycowej,w piątek jadę na pobieranie krwi na tarczycę,w poniedziałek na pobieranie krwi,mocz i ninne badania zlecone dzisiaj,w wtorek lekarz endykrynolog, w srode kolejna wizyta u ginki w miedzy czasie jeszcze te usg pewnie i ten diabetolog no koszmar i kiedy mam leżeć