reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

witajcie :-)
jak minęła nocka ??
madzik_ tez nie mam weny twórczej ostatnio, i ciągle chodzę jakaś taka "przymulona" nie wiem czy to wina pogody czy co :confused2:
agazoja też miałam takie skurcze przez 2h a potem na wizycie okazało się że wszystko oki tylko szyjka mi się skróciła troszkę,

reklama
Agazoja przykro mi ze spotkalo Cie tyle nie szczesc,ale mam nadzieje ze juz z kazdym dniem bedzie lepiej a jak ujrzysz maluszka to juz wogole poczujesz ze zyjesz.
Volcan w spolczuje takiej sytuacji,teraz zakupicie domek,bedzie maly ale wlasny i to sie liczy:-)

A ja leze i praktycznie caly czas przegladam neta albo sobie poleguje raz na prawym boku raz na lewym,kurde miejsca nie moge sobie znalesc.

bylam na dworze bo jest snieeeegggg i m zrobil mi ze 3fotki ale nie moge ich z karty na laptopa zrzucic,znow cos sie dzieje z ta karta wrrrrr,musimy chyba nowa zakupic bo jak maluszek sie urodzi a karta sie popsuje to sie wsciekne buuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda - powodzenia na egzaminie
Volcan - współczuję sytuacji, ale gość miał tupet, poczekał aż zrobicie remont i wtedy Wam wymówiła mieszkanie czy co? :baffled:
agazoja - witaj, mam nadzieję, że mimo tych niemiłych sytuacji życiowych będziesz jednak szczęśliwą mamą :tak:
miotlica, o ile pamiętam, to na porodówce jest się bez bielizny pod koszulą - ale na wyjście to już trzeba mieć... no i zależy jak długo będziesz w szpitalu, bo rzeczywiście piersi mogą się obetrzeć od koszuli a od stanika nie :tak:

a odnośnie wagi, bo wczoraj zapomniałam dopisać, to ja mam 10,5kg na plusie, a przez ostatnie dwa tygodnie przybrałam 2,8kg - chyba dzidzia w masę idzie :-D

U nas tez snieg:-)
Przed chwila zrobilam z cora balwana:-)przeszczesliwe to moje dziecko .
Oto nasz balwan;-)

Cala noc brzuch mnie bolal ...chyba synus sie przekrecal:tak:

cześć dziewczynki jak tam po wekendzie :confused:
ja nie zaglądałam na forum od piątku a teraz muszę nadrabiać :-) w sobote mieliśmy księdza, po południu pojechaliśmy w gości bo przyjechała męża babcia i tak dzionek zleciał :sorry2:
w niedziele to jak zwykle seans filmowy przez cały dzień i kompletne lenistwo :-p
teraz posprzątałam zrobiłam zakupy i obiadek się pichci :sorry2:
M&R śliczny bałwanek :-p
Ola zazdroszczę ci takiej wagi ja już 17kg na plusie a jeszcze ponad 5tyg do końca :zawstydzona/y: teraz ostatnio zaczęłam więcej tyć i puchnę :baffled:

hej

A my tak na chwilke tak zebyscie nie myslaly, ze cos nie tak jest
Lezenie mnie dobija poniewaz boki mnie bolą biodra od lezenia w tych pozycjach a na wznak nie umiem i zle mi jest jak leze to jest ok jak tylko wstane i pochodze ciut to mam twardy echhh dobrze, ze mam laptopa nie musze wstawac tylko na lezonca cos tam wystukam
Musze wam powiedziec, ze wczoraj z mezem zdecydowalismy sie na przyspieszeniu akcji------zakupy dla Martynki------bo jakby nie patrzec niedlugo 35 tydz jeszcze trzy i moge rodzic, a lekarz powiedzial ,ze u mnie to moze byc prawdopodobnie ,ze 40 nie dotrwam dlatego dzis od rana robilismy zakupy internetowe z Batko mało zostalo nam do kupienia, ale maz juz wie co i jak ma liste i bedzie jezdzil kupowal---- malowanie hmmm chyba dopiero jak sie urodzi, ale kto wie moze sie uda predzej Zakupilam naklejki na sciany roznosci wiec bedzie fajnie je naklejac i komponowac z nich fajne wzorki

Nie mam jeszcze jakos werwy na nadrabianie zaleglosci przepraszam bo nawet nie wiem co pisalyscie przez tyle dni:-(

Cora od sniadanka siedziala w oknie wiec od razu po sniadanku wyszlysmy na ogrod aby go ulepic..ale na serio zmachana wrocilam:baffled:,natargalam sie tych kulek jak wariatka:-D.Takiego sniegu to jak tu jestem nie widzialam:tak:.Teraz podziwiamy potwora z okna i mam spokoj.Oberwalo mi sie od meza ze taki duzy bo musialam sie nameczyc,ale co tam musialam skorzystac z tego ze mamy taki snieg.
Kilka godzin w nocy nie spalam jak juz wspomnialam,ale sie maly wyginal.Ja mam 11kg na plusie ,waga pokazuje 67kg.Za miesiac i kilka dni mam byc juz szpitalu na rozmowie z anestezjologiem..ale ten czas leci...

M*R* fajny ten bałwan, ja nie pamiętam kiedy ostatnio spadło tak dużo śniegu abym mogła bałwana ulepić :dry:, mam tylko nadzieję że za bardzo się przedźwigałaś bo to by było niewskazane, rozumiem że przez cesarkę będziesz rodzić ??
Truda23 nie przejmuj się forum tylko wypoczywaj a o tym malowaniu to ja bym na twoim miejscu zapomniała :crazy:

reklama
Truda23 nie przejmuj się forum tylko wypoczywaj a o tym malowaniu to ja bym na twoim miejscu zapomniała :crazy:

No tez tak mysle zostawie sobie to juz po wszystkim nawet mi sie nie chce za bardzo jak pomysle o tym syfie!!!!!!oczywiscie ja bym nic nie robila ale znamy zycie i wiemy jak to jest:tak:

Do góry