reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

cześć dziewczynki!!!
Byłam u ginka i jest lepiej, widać już ciałko żółte i chyba echo zarodka, w przyszły piątek znowu na kontrolę. Mój M ostatnio tak często nie ogląda mojego krocza co mój gin:-D tym bardziej że mamy zakaz przytulanek:-D

reklama
Miroslava cieszę się bardzo:-D:-D:-D
Tylko musicie się oszczędzać i na siebie uważać a napewno będzi ok :tak:
Co do przytulanek to u nas podobnie i tak to się ciągnie już jakiś czas...

Mordoklejka przy takiej becie to mnoga ciąża bardzo prawdopodobna;-)
Pozdrawiam Wszystkie
3majcie się cieplutko

Gratuluję Wam marcóweczki ja jestem lutówdeczką i mamą kwietniaka 2005

Życzę wam spokojnych 9 miesięcy i żeby wszystko było dobrze:-):-)

Witam
Z moich obliczeń wynika, że od ostatniej @ jestem w 5 tygodniu ciąży :-D czyli wypadałoby, że będe marcową mamusią roku 2009:-D ale dopiero 7 sierpnia potwierdze tą szczęliwą wiadomość (mam nadzieje)

Miroslava super, tak się cieszę, a mówiłam Ci, że będzie wszystko dobrze...Twója "kuleczka" jest i czuje się świetnie, oszczędzaj się a będzie wszystko ok.:-D:tak:;-)
Witam wszystkie mamy i te marcowe i te lutowe i kwietniowe...
Jezyk, Kuliczek i Leganza :-)

Witam wczoraj robiłam dwa testy obydwa pozytywne .Wygląda na to że dołączę do marcówek .
Ostatnia @ 14 czerwca.
We wtorek idę do ginekologa jak się potwiedzi to będę zaglądała na forum .:tak:
Pozdrawiam

hehej.
mirosława super wieści, teraz to już musi być dobrze.

witam nowe marcowe mamusie.

Dziewczyny ja to mam normalnie...wczoraj wieczorem byłam na Izbie Przyjęć w szpitalu bo znowu plamię. Ale ginekolog zmieniła mi luteinę na duphaston, bo mówi, ze niektórym luteina nie służy i może powodować plamienia. Pozatym wszystko jest ok, pęcherzyk rośnie, a wieczorem poprostu miał piękny ksztat, więc nadzieja cały czas jest.

Mamusia, Leganza, Kluliczek, a więć witajcie:-)

reklama
Możecie mi podpowiedzieć jak mam usunąć swoje suwaczki chciałabym wstawić nowe bo te są nieaktualne coś się pokręciło .:baffled:

Do góry