reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
teraz martwie się, że może jest coś nie tak, bo mnie najpierw pobolewał lekko brzuch, a teraz nie. A gdyby bolał, to pewnie bym się martwiła, że boli:baffled:

mialam to samo przez 3 dni mnie bolal, potem przestal to znow sie martwilam ze nie boli i tak w kołko...

Kochane My poprostu za duzo o tym myslimy....:-D musimy chyba dac na luzzzzzzzzzzzz:confused:

miotlica
Łatwo powiedzieć:)
Sofik

z imieniem dla dziewczynki nie ma problemu bedzie Lila
gorzej jest z chłopcem a ja mam własnie przeczucie że bedzie chłopiec, wiec jesli bedzie blondyn:) bardzo podoba mi sie imie Witold ( niestety męzowi nie specjalnie może dlatego że moj tata ma tak na imie:) wiec do blondynów mamy cała game imion Konrad,Kordian Oskar, Leonard, Leopold( te dwa ostatnie działają męzowi na nerwy:) A jesli bedą włoski ciemne to Kubuś:)
Ale to tylko założenia wyjdzie w praciu:)

życze miłej nocy a ja ide ogladać wybory miss polski

Ostatnia edycja:
Sofik kazda ciaza jest inna i objawy moga pojawic sie wczesniej lub pozniej nie mozna przywiazywac uwagi dokladnie co do tyg.... np ja mdlosci w poprzedniej ciazy milam pozno kolo 7-8 tyg a tutaj mam od 4-5 tyg...

jasne nie ma co sie zamarwtiac...a po poierwszej ciazy nauczylam sie rozczytywac wyniki badan laboratoryjnych poza tym bardzo sporo rzeczy sie nauczylam z dzialu medycyny...wyszlo mi na dobre w sumie :-), chociaz przyznam ze czasem ;lepiej mniej wiedziec :-)

bole brzucha sa opisywane wszedzie jako objawy ciazy... oczywiscie nie mowimy o tych skrajnych ktore zapieraja dech...

spokojnej nocki Wam zycze
zmykam do mojego dwuatka jesczze nie spi wyspal sie w dzien... dzieci to najcudowniejszy dar jaki mamy od natury :-)

synek pewnie Wojtek mąż chciał dac pierworodnemu ale wyszlo na moje :-)
córeczka jescze nie wiem choc Natalia mi sie podoba i Wiola

witam - będę mamą prawdopodobnie kwietniową - ale na razie nie mam się gdzie podziać więc do Was zaglądam:happy2:

Legenza powinnas uwazac z tym dzwiganiem ja kiedys wylalam moze z pol wiadrka wody i to na spolke z moja mama po najstarszej corce ktora miala wtedy 8 mies takze tej wody wiele nie bylo a w nocy mialam krwawienie.
Legenza dzieciom czesto zmieniakja sie z czasem wloski i co wtedy;-)

co do imienia to ma byc Zuzia a jak nie wyjdzie to Kacper ale to jeszcze nie wiadomo(jesli chodzi o chlopca)

Ja juz nie krwawie odpukac im mam nadzieje ze jutro okaze sie ze wszystko ok jest:tak:

reklama
zQo
staram sie nie dzwigac ale czasem jest taka sytyacja ze musze przewaznie maz mnie wyrecza, byle dotrwac do wrzesnia a wtedy ide do lekarza i poprosze o L4 to nie bede musiala juz placic tego zusu i co za tym idzie nie bede musiala dzwigac. A co do kolorku włosków to liczy sie pierwsze wrazenie:-)

Ostatnia edycja:
Do góry