reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Ja dzis jeszcze nie mialam usg bo miejsca nie bylo bedzie tak jak mam umowione czyli w srode mam nadzieje ze z malenstwem jest ok po krwawieniu juz na szczescie sladu nie ma.A z pracy wzielam sobie 2 dni wolnego i sobie odpoczywam:-)

a własnie mialam pytac jak tam po USG.
Kurde robia nadzieje ludzia a potem zmierniaja zdeanie :baffled:
Ja wczoraj w szpitalu siedzialam przey USG 40 min z nadzieja ze mi je zrobia a oni mi mowia zze to za wczesnie i mam przyjsc za 2 tyg.
Bo tu w Irlandii trakuja ciaze dopiero od 13 tyg. idzie sie na 1 badania i USG...
Ale ze ja krwawielam to zorbili mi wczoraj badanie i mam isc jutro...

Zadalam wczorj pytanko co do imienia i sama na nie nie odp. u nas jak bedzie SYN to ma byc Kuba Junior , a jak dziewczynka to Maja albo Zuzia(moj typ) ale nie wiem czekmu ale czuje ze to bedzie SYN.

reklama
Kochane , to tak zamykamy ten wątek, zdjęcia usg, poznajmy się, natomiast otwieramy nowy "witamy się" i tam jak kogoś poznamy i sie upewnimy, to zapraszamy go do zamkniętego, tak?
chciałabym jeszcze tylko ustalić kto ma mieć dostęp do zamkniętego forum?

Sofik no wlasnie ja jestem w Szkocji i tu tez maja dosc dziwne podejscie jednak wydaje mi sie ze ciut lepsze niz u Was bo juz bede miec 2 usg i to umowione bylo jeszcze przed krwawieniem.

Widze ze Zuzia to bardzo modne imie ja jeszcze jak w ciazy nie bylam i @ mi sie spozniala a potem przyszla to sie smialam do meza ze Zuzi nie bedzie.
A jego pierwsze slowa jak ochlonal po szoku ze w ciazy jestem to powiedzial ale bedzie Zuzia?:-D:-D:-D:-D

ZQo no jest dziwnie b o jelsi bylam w szpitalu i wiedza ze krwawilam to usg mogli zorbic, a nie odylac mnie do domu...ale w 1 ciazy bylam dopiero w 13 tyg, na 1 usg.Pojde sobie prywatnie i to do polskiego gina to sobie normalnie pogadm :-D

Ewelcia jak tam po wycieczce??

no ja tez bylam w szpitalu wczoraj i to kilka godzin ale niedziela szkoci narod leniwy poza tym usg wyzsza technika:wściekła/y:i wkoncu sami nie wiedzieli gdzie i kto ma mi to usg zrobic no i wyszlo jak wyszlo usg bedzie dopiero w srode tez mysle o polskim ginekologu.

A powiedzcie mi czy tez was tak rożne osoby draznią czy to tylko ja tak mam normalnie wszyscy w ogolo jakbym mogla to z wszystkimi bym sie klocila o byle co

reklama
A powiedzcie mi czy tez was tak rożne osoby draznią czy to tylko ja tak mam normalnie wszyscy w ogolo jakbym mogla to z wszystkimi bym sie klocila o byle co

ja tak mialam w 1 ciazy, poklocilam sie ostro z siostra meza :baffled: teraz na razie nikt mnie nie wkurza...
A co do brzucha to mam duzy ale z przejedzenia :szok:

Niewiem co jest ale to dol wewnetrzny,zal do calego swiata..o nic:-(
Pozdrawiam wsystkich..mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie..

kochana to jest ciazowy nastroj, czasem takie dołki dopadaja...ale nie mysl o tym...
Kochana jak z dzidzia wszytko OK to trzeba Cieszyc sie zyciem....
Całuski dla poprawy nastroju... Moze jakis fajny filmik komediowy...ja teraz na canale+ wyszukuje same komedie i sobie ogladam :-D

Ostatnia edycja:
Do góry