reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

anita&maciek co do bólu brzucha to muszę ci powiedzieć ze w poprzedniej ciąży bolał mnie przez cały czas tyle że bardziej na prawej stronie ale lekarka mówiła że to normalne po prostu dziecko było nisko ułożone,w 21 tygodniu ból sie nasilił już mi prawie wyrostek wycinali trzech takich mądrych chirurgów było w szpitalu ale czwarty stwierdził że to jednak nie wyrostek i dali mi spokój i tam przebadana bardzo dokładnie na ginekologi też usłyszałam że to dziecko jest nisko ułożone i stąd ten ból z czasem się tak przyzwyczaiłam że nawet go nie czułam,teraz mam dokładnie tak samo takie pobolewanie ale ono jest bardzo delikatne wizytę miałam w poniedziałek badanie i usg i wszystko jest w porządku wiec na razie sie nie martwię ale jeżeli ciebie boli mocno to może idż do lekarza i nie czekaj na wyznaczony termin zawsze to lepiej wiedzieć co się dzieje :happy:

reklama
hej słoneczka
witam wszystkie nowe marcóweczki :-D
ja mam popoludniu egzamin wewnętrzny na prawo jazdy, ale przez te pogode i brak koncentracji nie bardzo jestem przygotowana trzymajcie kciuki bo inaczej to mnie do samochodu nie dopuzcza... :baffled: buziolki;-)

Witam,
to i ja się w końcu dopiszę :-)
wprawdzie miałam poczekać do piątku, wtedy mam USG i mam nadzieję usłyszeć same dobre informacje, że wszystko jest OK. Ale co tam, trzeba byc dobrej myśli, napewno dzidzia jest zdrowa:tak:

Termin mam na 24 marca (tak wynikało z pierwszego USG)

modroklejka pomysł z wcześniejszymi zakupami nie jezt zły. Ja w pierwszej ciązy zostawiłam wszystko na koniec, po czym okazało się, że musze leżeć od 7 miesiąca, i cała przyjemność kupowania spadła na mężą - niestety nie docenił tej przyjemności:-D

Spokojna ja mam zamiar rodzić na Solcu, tam rodziłam Staśka i byłam bardzo zadowolona. Poza tym mam lekarza prowadzącego z tego szpitala.

kruszynka0988 trzymam kciuki głowa do góry będzie dobrze :-)ja 23 mam drugi egzamin państwowy niestety pierwszy oblałam strasznie się boje bo przy pierwszym sie stresowałam masakrystycznie ale wtedy nikt nie mieszkał w moim brzusiu a teraz nie chciała bym żeby fasolka odczuwała razem ze mną stres

Hej dziewczynki, już wróciłam, okularki mam te same, co przedtem, narazie nic złego się z oczkami nie dzieje, ale pani doktor powiedziała, że przez ciążę wzrok może mi się pogorszyć lub polepszyć, więc po rozwiązaniu mam przyjść na kontrolę..
A mnie dzisiaj mdli, do tego boli mnie gardło, rano prawie puściłam pawika, ale udało mi się jakoś powstrzymać. A co do zmęczenai, to też mi się nic nie chce, wogóle to sie buydzę ok 5 a potem zasypiam tak ok 7 i wtedy to już wogóle nie mogę dojść do siebie i chodzę przez cały dzień przymulona.

Acha, witam nowe marcóweczki!!!!!!!!!

Wątek zakupowy można otworzyć, ale ja jakoś nie mam narazie ochoty na robienie zakupów, ale chętnie poczytam co Wy kupujecie:tak:

kruszynka powodzenia na egzaminie :tak:

A ja mam prawie wszystko dla drugiego dzidziusia po Stasiu:dry: no chyba, że tym razem będzie dziewczynka, to będę mogła dokupić coś różowego:-D

Co do imion (doczytałam, że już omawiałyście ten temat), to dziewczynka będzia Antosia/Tosia a chłopak Tadeusz albo Jan

Myślę, że wątek zakupowy to bardzo dobry pomysł. Chętnie podejrzę co kupujecie i podzielę się swoimi pomysłami na zakupy, powymieniamy opinie, itd. Teraz chętnie zobaczyłabym jakie kupiłyście spodnie i co to są te pasy ciążowe:confused:

reklama
to w takim razie zakładam wątek zakupowy...i wklejam tam moje dzisiejsze zakupki-spodnie i pasy

toska....bardzo bym chciała- jesli bedzie chłopiec nazwac go Staś...tak miał na imę mój ukochany dziadek...ale mężuś narazie kreci noskiem....predzej sie zgodzi na Jasia lub Franka

Do góry