*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
oj tak Vinniki ja tez tak ma a tu jeszcze do synka muszę wstawac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za to w dzień to bym spała i spał. Brzuszek rosnie ale chyba jednakowo z każdej strony guziczek w spodniach to już raczej sie nie zapina ale co tu dużo mówić apetyt dopisuje mdłosci przeszły wymioty też to i brzuszek rosnie 
. Buziaki
Poszłam wieczorem do kibelka na małe co nieco
a tu zamiast tego stróżka jasnej krwi poleciała
Myślałam że się wścieknę, tym bardziej,że ostatnio w 10t5d ciąży dowiedziałam się że ciążą obumarła, a wczoraj właśnie był 10t5d.... Pojechałam do szpitala, a tam już tylko resztki malutkie krwi, ginek zrobił mi USG, ale zdjęcia nie udało się zrobić, bo dzidzia pokiwała nam łapkami i schowała się iiii strasznie unikała głowicy USG. Ginek tak się gimnastykował, ze aż mu pot po skroniach spływał
No i stwierdził, ze ta moja dzidzia, to niezły łobuz:-) próbował nawet przez brzuch, ale miałam puściutki pęcherz i nic z tego nie wyszło, a tak mi chciał zdjątko pstryknąć
Ginek był naprawdę fajny....a jaki przystojny
Ale najważniejsze że dzidzia ma się dobrze. Pytałam się skąd może być to krwawienie, a on na to, że to może być mikroskopijne uszkodzenie trofblastu, ale nie ma tego widać i na razie nie mam się niczym martwić, tylko dużo leżeć i nie szaleć

a to takie denerwujące.....
na wiosnę robiłam wszystko żeby były mocne i zdrowe maseczki i łykałam skrzyp cało kuracje szlag trafił.Poczekam jeszcze do 12 tygodnia jak dalej będą wypadać zacznę stosować VAXE jak ktos nie zna to polecam