*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
bansikxd to tylko pozazdrościc takiej przemiany materii

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Do tej pory przytyłam 12 kg w tym w przeciągu niecałych 4 tygodni 5kilo! A tu jeszcze prawie 3 miesiące!
). Jedyne co ma inne niż wszystkie dzieci w grupie przedszkolnej, to to, że świeci
Żartuję!!! Jest leworęczna, ale wątpię, że to wpływ antybiotyku.
Ona do końca ciąży ubierała prawie każdy z tych fatałaszków (ciągle wydawało mi się, że wygląda jak balonik) a ja mam przed sobą jeszcze ok.4 miesiące i co? Myślałam że nie wyglądam tak znowu "ogromnie" a tu co innego się okazuje. Troszkę to w sumie dziwne bo od początku ciąży nie przytyłam aż tak dużo jeśli chodzi o kilogramy - ok. 4,5 kg w sumie. Brzuszek też nie jest taki duży, chyba coś rozszerzyło mi bioderka bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.