reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Mi też na ostatniej wizycie położna powiedziała, że za dużo przytyłam, podobnie jak ty 3.5 kg w ciągu miesiąca. Ale gdyby to jeszcze było jakoś zależne ode mnie. Jem normalnie, raz zdrowo (duszone warzywa, ryż) a raz niezdrowo (pizza :-)). I to jakoś samo się tak tyje.
Mirosława, pytałam lekarza o czerwoną herbatę i powiedział, że nie ma ona jakiegoś szczególnego wpływu na ciąże, no i żeby nie "świrować, że nic mi nie wolno" :-), więc piję, i jakoś na razie nic się ze mną nie dzieje.
normalka na rózne rzeczy ma się ochotę i tak niewiele nam mozna mi było cięzko-palenie ja naprawde duzo przybrałam i źłe się czuje ale juz niedługo dzidzia sie urodzi i zaczne chudnąć
oby tez mi cięzko odmawiac sobie wszystkiego tzn większości rzeczy myśle że mozna jeść co sie chce byle z umiarem i trzeba mieć duzo ruchu - spacery jeszcze raz spacery

reklama
hejka

nic mi sie nie chce mam lenia, na wage boje sie wejsc haha oj ale moze jutro rano sie zwaze....

w ciagu miesiaca na ostatnie wizycie wyszlo ze przytylam 2 kilo teraz pewnie dobilam do zaczarowanej 80 siatki oj....zobacze jutro....oby nie ...ale apettyt mam na slodkie.....kurcze

na weekend golabkow narobie chodza za mna......

dzidzia dzisiaj tylko kopie po jedzonku troszke a tak to spi jakis senny dzien ma dzisiaj....

co do siku to wtaje raz w nocy a czasem wcale....

Myfa za Toba gołąbki a za mną placki ziemniaczane, któe jadłam wczoraj i mało:rofl2: zjadłam na noc i troszke ciężko mi było za to były pyszne:-p
co do wstawania w nocy to raz czasem wcale

Witam:-)
byłam dzisiaj na badaniach ale wyniki jutro na wizycie zobaczę mam nadzieje że będzie ok,do kibelka wstaje bardzo często i po 4 razy w nocy najgorsze jak mi się zachce pół godziny przed budzikiem czyli o 6 :wściekła/y:
niedługo do koscioła a ja bym tak chętnie poleżała :sorry:
wczoraj po kąpieli zauważyłam kropelki siary na sutkach teraz jak nacisne to cos tam leci
magialemma witaj ponownie

za mną na początku chodziły gołąbki wogle potrawy w sosie pomidorowym spagetti tez :) teraz tez bywa że mam ochotę zawsze lubilam i może zrobię niedługo :)

reklama
Do góry